ΑΡΗΣ

Παρουσιάζονται Σανκαρέ, Ουμπίδες, Γιακούποβιτς και Ακόστα

Παρουσιάζονται Σανκαρέ, Ουμπίδες, Γιακούποβιτς και Ακόστα
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της απόκτησης των Σανκαρέ, Ουμπίδεζ, Γιακούποβιτς και Ακόστα. Ποια νούμερα πήραν οι νεοαποκτηθέντες και πότε είναι η παρουσίαση

Η διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε κι επίσημα την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με τους ποδοσφαιριστές των Καλίφα Σανκαρέ, Χαβιέρ Ουμπίδεζ Οράσιο, Έλντιν Γιακούποβιτς και Νοέ Ακόστα Ριβέρα.


Ο πρώτος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια, ο δεύτερος επίσης για τρία χρόνια, ο τρίτος για δύο χρόνια και ο τελευταίος για ένα χρόνο.

Ο Σανκαρέ θα αγωνίζεται στον Άρη με το νούμερο 19 στην πλάτη, ο Ουμπίδεζ πήρε το 33, ο Γιακούποβιτς θα έχει το 84 και ο Ακόστα θα αγωνίζεται με το 77.


Η ΠΑΕ Άρης συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα έχει ήδη αποστείλει στην ΕΠΟ αναμένοντας την έκδοση των δελτίων τους από την ΕΠΟ, ώστε να τεθούν στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη για το παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".


Αύριο Παρασκευή εξάλλου στις 14:30 στην αίθουσα Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης" θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των τεσσάρων νέων αποκτημάτων της ομάδας.


Στις 16:00 έχει προγραμματιστεί η προπόνηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (κεκλεισμένων των θυρών) και στην συνέχεια στις 18:00 οι τέσσερις νέοι παίκτες της ομάδας θα βρεθούν στο ARIS MEGASTORE προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας.


Στο αγωνιστικό κομμάτι μία πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Άρη. Απόντες ήταν οι διεθνείς Κατίδης και Διούδης και ο τραυματίας Μιχάλης Σηφάκης που συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Βέλγιο.


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ που επιλέχθηκε να μείνει εκτός δράσης από το παιχνίδι της Κυριακής για να μην προκύψει μεγαλύτερο πρόβλημα με τον τραυματισμό του Κροάτη επιθετικού (τενοντίτιδα).


Από την σημερινή προπόνηση του Άρη αποχώρησε ο Κώστας Καζναφέρης, ωστόσο μετά τις απαραίτητες εξετάσεις και ακτινογραφίες διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κάτι το σοβαρό κι αύριο θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ