PREMIER LEAGUE

"Πάρτι" από οπαδούς Μ. Γιουνάιτεντ & Λίβερπουλ!

"Πάρτι" από οπαδούς Μ. Γιουνάιτεντ & Λίβερπουλ!

Οι φίλοι της Λίβερπουλ τραγουδούσαν για τον τίτλο που... έρχεται και αυτοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αριθμό ρεκόρ των 20 πρωταθλημάτων. Δείτε videos από την ατμόσφαιρα στο "Ολντ Τράφορντ".

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ τούμπαλιν συνιστά το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και αυτό αποδείχτηκε και το απόγευμα της Κυριακής, με τους φίλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στις εξέδρες του κατάμεστου "Ολντ Τράφορντ" να προσφέρουν μία μοναδική ατμόσφαιρα.

"We’re gonna win the league and now you're gonna believe us" ("Θα κατακτήσομε το πρωτάθλημα και τώρα θα μας πιστέψετε") τραγουδούσαν εκστασιασμένοι οι εκδρομείς οπαδοί των "κόκκινων" βλέποντας την ομάδα του Ρότζερς να δίνει ρεσιτάλ μέσα στο "Θέατρο των ονείρων", με τους φίλους των "διαβόλων" να μην πηγαίνουν όμως... πίσω.

Παρά την μεγάλη απογοήτευση για την ήττα μέσα στο σπίτι τους από τον παραδοσιακά μεγαλύτερο εχθρό τους, τραγουδούσαν με πάθος στις εξέδρες στο φινάλε, υπενθυμίζοντας στους φιλοξενούμενούς τους ότι η Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική ομάδα στη χώρα που μπορεί να καμαρώνει για 20 κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

"20 times 20 times Man United, 20 times 20 times I say, 20 times 20 times Man United, Playing football the Busby way!", ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα από πλευράς των φίλων της Γιουνάιτεντ στα τελευταία λεπτά.

Το σύνθημα των οπαδών της Λίβερπουλ:

Η... απάντηση των φανς της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ