ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάρτι τίτλου στο ΟΑΚΑ

Πάρτι τίτλου στο ΟΑΚΑ
Καραγκούνης

Πρόβα τίτλου στο ΟΑΚΑ για το "τριφύλλι". Σκάουτερ της ManUntd και του Άρη στο γήπεδο. "Ντόπες" Πατέρα

Με μια προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού, για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ (19:00 NOVA).
Το πρόγραμμα των πράσινων ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής της μπάλας. Στην συνέχεια οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια χωρίστηκαν σε δυο γκορυπ και έκαναν το κλασικό δίτερμα, που επικεντρώθηκε στο τελείωμα των φάσεων.

Από το ματς θα απουσιάσουν οι Δάρλας, Σπυρόπουλος (τραυματίες), Σαριέγκι (τιμωρημένος) και Γκαλίνοβιτς, Μαχλελής.

Πατέρας:"Έχουμε ακόμα τρεις τελικούς"

Ο Νικόλας Πατέρας όπως κάθε Σάββατο, έτσι και αυτό βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου και παρακολούθησε την προπόνηση των παικτών του "τριφυλλιού".

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ είχε συνομιλία με τον Γιώργο Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο Σίλβα, στους οποίου ξεκαθάρισε πως περιμένει η ομάδα να είναι σοβαρή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

"Μένουν ακόμα τρία ματς για να ολοκληρωθεί η σεζόν και σας θέλω σοβαρούς μέχρι το τέλος. Θέλουμε ακόμα ένα βαθμό για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ο τελικός με τον Άρη. Θέλω να περάσετε αυτό το μήνυμα και στους συμπαίκτες σας", ήταν τα λόγια του Πατέρα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρης στο ΟΑΚΑ

Σκάουτερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Άρη θα βρεθούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να παρακολουθήσουν τον αγώνα εναντίον του Ηρακλή.

Στο στόχαστρο της ManUntd ως γνωστόν βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης, ενώ οι άνθρωποι των κίτρινων θέλουν να τσεκάρουν τους πράσινων ενόψει του τελικού Κυπέλλου.



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ