STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης: Πήρε εξιτήριο ο Φαμπιάνο, παραμένει στο νοσοκομείο ο Κάργας

Ο Φαμπιάνο στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Φαμπιάνο στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Φαμπιάνο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Χατζηκώστα, καθώς δεν αποκόμισε κάποιο πρόβλημα από τη σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι με τον Κάργα. Παραμένει προληπτικά στο νοσοκομείο ο αρχηγός του ΠΑΣ, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Άρη στα Γιάννινα διακόπηκε προσωρινά, καθώς ο Γιάννης Κάργας ήρθε σε σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι με τον Φαμπιάνο, λίγο πριν από το δεύτερο γκολ των Ηπειρωτών.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των κίτρινων μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Χατζηκώστα". Η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρή, με αποτέλεσμα σήμερα (15/02) να παίρνει εξιτήριο και να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Αντίθετα ο αρχηγός του ΠΑΣ, συνέχισε για λίγο να παίζει, αλλά στη συνέχεια ζήτησε αλλαγή και μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο με συμπτώματα διάσεισης. Ο Κάργας παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο, καθαρά για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να είναι "ήσυχος" ο ίδιος οι οικείοι του και οι γιατροί.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ