ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 1-1
πας γιαννινα λεβαδειακος

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ΠΑΣ και Λεβαδειακός στην αναμέτρηση για την 9η αγωνστική του πρωταθλήματος

Στους "Ζωσιμάδες" ο ΠΑΣ ευτύχησε να προηγηθεί στο 29' με τέρμα του Ανδράλα, ωστόσο η απάντηση του Λεβαδειακού ήταν άμεση με τον Μπάρκογλου στο 32' να φέρνει το ματς στα ίσα.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση... να μεταφράσει τις ευκαρίες που είχε σε κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα να μην υπάρξει αλλαγή στο σκορ και το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο 1-1.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Παράσχος): Ζαφειρόπουλος, Ντάσιος, Κώτσιος, Κανακούδης (80' Μιχαλόπουλος), Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Σιαλμάς (Βαγγελής), Ανδράλας, Μαϊστόροβιτς, Ντιμπαλά (46' Μπακαγιόκο), Σκαρντουέλι.

Λεβαδειακός (Κίκε Ερνάντεθ): Καρακώστας, Μουλόπουλος, Μασάδο, Μαρτορέλ, Κόλτζος, Ζησόπουλος, Μπράνκο (59' Σερτζίνιο), Ταραλίδης (60' Πάουλο Κόστα), Ναπολεόνι, Μπαλβορίν (66' Βασιλείου), Μπάρκογλου.

Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: Α. Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Ν. Φαντόπουλος (Πειραιάς), Π.Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Κίτρινες: Ανδράλας / Μουλόπουλος, Μασάδο, Γάτσος

Κόκκινες: -
Με μια ματιά
Μετά την επιτυχία στο Κύπελλο hellas online και την πρόκριση στους "16" επί της Καλαμάτας, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου ήθελαν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτέλεσματα. Μετά από τις τελευταίες δύο ανεπιτυχείς εξορμήσεις τους σε "Τούμπα" και "Νέα Σμύρνη," οι Γιαννιώτες με "όπλο" τους την έδρα είχαν ως αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς κόντρα στο Λεβαδειακό προκειμένου να αναρριχηθούν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα της Super League διατηρώντας παράλληλα το εντός έδρας αήττητο (σ.σ. 2-1-0).

Στην αντίπερα όχθη, το κλίμα στο στρατόπεδο του Λεβαδειακού ήταν κάτι παραπάνω από καλό μετά μάλιστα και την νίκη-πρόκριση επί του Ιωνικού για το θεσμό του Κυπέλλου hellas online. Ωστόσο αυτή είναι και η μοναδική φετινή εκτός έδρας επιτυχία των Βοιωτών καθώς στο πρωτάθλημα δεν είχαν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, γνωρίζοντας τόσο σε Τούμπα όσο σε Τρίπολη και Περιστέρι ισάριθμες ήττες.

Νωχελικά και... επιπόλαια

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στους "Ζωσιμάδες" δεν επεφύλασσαν σπουδαίες συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να... διαγνώσουν τις αδυναμίες του αντιπάλου προκειμένου να βρουν τον κατάλληλο τρόπο για να τις εκμεταλλευτούν.

Ωστόσο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες με τον ΠΑΣ να μη βρίσκει... φάρμακο για τη σφιχτή αμυντική γραμμή των Βοιωτών και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να παίξουν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων... ανεπιτυχώς.

Άλλωστε σε δύο περιπτώσεις ο Ναπολεόνι έκανε το κάτι παραπάνω δίνοντας οτο δικαίωμα στους αμυντικούς των γηπεδούχων να απομακρύνουν τον κίνδυνο. Η σημαντικότερη στιγμή στο πρώτο 20λεπτο ανήκε στη Λιβαδειά όμως η κεφαλιά του Μαρτορέλ από πλεονεκτική θέση κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζαφειρόπουλου.

"Ξεχρέωσαν" σε 3 λεπτά

Το ματς στη συνέχεια απέκτησε άγρια ομορφιά και μέσα σε τρία λεπτά επετεύχθησαν δύο τέρματα, ενώ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Λεβαδειακός τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα.

Ωστόσο όλα ξεκίνησαν στο 29΄όταν οι γηπεδούχοι μετά από σύγχυση στα καρέ Καρακώστα πήραν το προβάδισμα με τον Ανδράλα να επωφελείται και σχεδόν ανενόχλητος να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων. Όμως η χαρά κράτησε μόλις τρία λεπτά καθώς έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Ναπολεόνι από τα δεξιά, ο Μπάρκογλου από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Κίκε Έρνάντεθ βλέποντας τον ΠΑΣ να μην πιέζει ιδιαίτερα την τριάδα των σέντερ μπακ ανέβασε τον Ζησόπουλο στη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να κερδίσει τη μάχη του κέντρου στα τελευταία λεπτά και να δημιουργήσει τις προύποθέσεις για ένα ακόμα τέρμα πριν την ανάπαυλα.

Στη σημαντικότερη όμως ευκαιρία του μετά την ισοφάριση, ο Λεβαδειακός με πρωταγωνιστή τον Μπαλβορίν, που έτρεξε σχεδόν το μισό γήπεδο στην αντεπίθεση, στάθηκε "άτυχος" καθώς ο εξουθενωμένος από την προσπάθεια άσος των Βοιωτών δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Ζαφειρόπουλο με τον Έλληνα πορτιέρο να είναι ο νικητής στη μεταξύ τους "μίνι μονομαχία".

Πίεσε στην επανάληψη

Οι γηπεδούχοι... διψούσαν για ένα γρήγορο τέρμα στην επανάληψη κάτι που φάνηκε και από την πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου από τα πρώτα κιόλας λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου.

Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις έφτασαν κοντά στο να το πετύχουν όμως στην κεφαλιά του Μαϊστόροβιτς στο 53' ο Καρακώστας δήλωσε "παρών" ενώ μερικά λεπτά αργότερα (σ.σ. στο 58') ο Σιαλμάς έστειλε την μπάλα από διαγώνια θέση στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Λεβαδειακός είχε περιοριστεί σε ένα παθητικό ρόλο με στόχο τη διατήρηση τουλάχιστον της ισοπαλίας προσπαθώντας παράλληλα για κάποιο τέρμα μέσω αντεπιθέσεων.

Παραλίγο να το πληρώσει

Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου ο ΠΑΣ είχε μία ακόμα καλή στιγμή με τον νεοεισελθόντα Βαγγελή να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, όμως ο Καρακώστας ήταν σε ετοιμότητα μπλοκάροντας με διπλή προσπάθεια.

Ο Λεβαδειακός μπορεί να μην είχε απειλήσει ούτε μία φορά στην επανάληψη ωστόσο παραλίγο να τιμωρήσει τους γηπεδούχους εάν ο Ναπολεόνι ευστοχούσε στο 82' και δεν έστελνε την μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ζαφειρόπουλου.

Τελικό αποτέλεσμα στους "Ζωσιμάδες" 1-1 με την ισοπαλία σίγουρα να μην ικανοποιεί τα σχέδια του Παράσχου και τον Λεβαδειακό να κατακτά τον πρώτο του εκτός έδρας βαθμό τη φετινή σεζόν.
Συνέντευξη Τύπου
Γιώργος Παράσχος (ΠΑΣ): " Κάναμε μία πολύ άσχημη εμφάνιση. Ανεβήκαμε ψηλά να πιέσουμε τον αντίπαλο. Ήταν όμως ανεπίτρεπτο το γεγονός πως τον αφήσαμε να κάνει τόσες αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός γύρισε πίσω και έκλεισε τους διαδρόμους. Εμείς δεν είχαμε την απαιτούμενη ηρεμία στο παιχνίδι μας. Δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα για να κερδίσουμε. Αντιθέτως κινδυνεύσαμε με ήττα. Ελπίζω να ήταν η τελευταία κακή μας εμφάνιση γιατί απογοητεύσαμε τον κόσμο μας και είναι κρίμα".

Κίκε Ερναντεθ (Λεβαδειακός): " Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Είναι σημαντικός αυτός ο βαθμός αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί κάναμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει σήμερα. Τα Γιάννενα έχουν καλή ομάδα και θα βρούν τον δρόμο τους".
Όλα τα λεφτά...
Ο Μπάρκογλου που για ένα ακόμα παιχνίδι αποτέλεσε την πιο αξιόπιστη επιθετική λύση του Λεβαδειακού
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το παθητικό παιχνίδι του Λεβαδειακού στην επανάληψη
Video με τα γκολ της αναμέτρησης...

To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Λεβαδειακός
(Κίκε Ερνάντεθ): Καρακώστας, Μουλόπουλος, Μασάδο, Μαρτορέλ, Κόλτζος, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Μπαλβορίν, Μπάρκογλου
Η 11άδα των γηπεδούχων ΠΑΣ Γιάννινα
(Γιώργος Παράσχος): Ζαφειρόπουλος, Ντάσιος, Κώτσιος, Κανακούδης, Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Σιαλμάς, Ανδράλας, Μαϊστόροβιτς, Ντιμπαλά, Σκαρντουέλι
1' Έναρξη αγώνα
10' Ευκαιρία Μαρτορέλ
Πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Μαρτορέλ να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζαφειρόπουλου
12' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα Ανδράλας
18' Φάουλ ΠΑΣ Γιάννινα Κανακούδης
Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κανακούδη, καμία ανησυχία για τον Καρακώστα
29' Γκολ ΠΑΣ Γιάννινα Ανδράλας
Σύγχυση στα καρέ του Λαβαδειακού, ο Καρακώστας δεν μπορεί να απομακρύνει και ο Ανδράλας σε δεύτερο χρόνο μετά από προσπάθεια του Σιαλμά ανοίγει το σκορ
32' Γκολ Λεβαδειακός Μπάρκογλου
Άμεση απάντηση για την ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ. Ο Ναπολεόνι έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά, ο Μπάρκογλου από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ζαφειρόπουλου
34' Ευκαιρία Λεβαδειακός Μπράνκο
Σέντρα του Καμερουνέζου από τα αριστερά, η μπάλα κοντράρει και πέρνει τροχιά προς τα δίχτυα ωστόσο ο Ζαφειρόπουλος απομάκρυνε τον κίνδυνο
37' Φάουλ ΠΑΣ Γιάννινα Σαϊτιώτης
Εκτέλεση φάουλ από τον Σαϊτιώτη, η μπάλα πέρασε άουτ
43' Ευκαιρία Λεβαδειακός Μπαλβορίν
Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μπαλβορίν στο τετ α τετ να μην μπορεί να νικήσει τον Ζαφειρόπουλο
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μπακαγιόκο στη θέση του Ντιμπαλά
53' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μουλόπουλος
53' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα Μαϊστόροβιτς
Ο ΠΑΣ απειλεί την εστία του Καρακώστα με κεφαλιά του Μαϊστόροβιτς, ωστόσο ο Έλληνας πορτιέρο απομάκρυνε σε κόρνερ
57' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μασάδο
58' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα Σιαλμάς
Ο Σιαλμάς από πλεονεκτική θέση πλασάρει αδύναμα με αποτέλεσμα ο Καρακώστας να μπλοκάρει με ευκολία
59' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Σερτζίνιο στη θέση του Μπράνκο
60' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Πάουλο Κόστα στη θέση του Ταραλίδη
63' Φάουλ ΠΑΣ Γιάννινα Σαϊτιώτης
Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σαϊτιώτη η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καρακώστα
66' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Βασιλείου στη θέση του Μπαλβορίν
70' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Βαγγελής στη θέση του Σιαλμά
74' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Γάτσος
Αν και στον πάγκο ο Γάτσος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του Κάκου
78' Σουτ ΠΑΣ Γιάννινα Βαγγελής
Καλό σουτ του Βαγγελή από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, πέφτει και μπλοκάρει ο Καρακώστας
79' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μιχαλόπουλος στη θέση του Κανακούδη
82' Ευκαιρία Λεβαδειακός Ναπολεόνι
Πλασέ του Ναπολεόνι, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ζαφειρόπουλου
90' Λήξη αγώνα




















































TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ