ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα, μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Στσέποβιτς

Ο Στέφαν Στσέποβιτς
Ο Στέφαν Στσέποβιτς PAS GIANNINA FC

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε το Σάββατο (7/9) την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφαν Στσέποβιτς, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι επίσημα από το Σάββατο (7/9) ο Στέφαν Στσέποβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέφαν Στσέποβιτς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2025.

Γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου του 1990 ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Partizan Belgrade για να μεταπηδήσει σε αυτές της OFK Beograd το καλοκαίρι του 2017 σε ηλικία 13 ετών. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Pozarevac και Sopot πριν τον Ιανουάριο του 2010 οι εμφανίσεις του προκαλέσουν το ενδιαφέρον της Sampdoria. Μετά από 16 εμφανίσεις κι ένα γκολ μετακόμισε στην ομάδα της Γένοβας σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Στην Γένοβα αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια και τον Ιούλιο του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Club Brugge την φανέλα της οποίας φόρεσε σε 7 παιχνίδια σημειώνοντας κι ένα γκολ. Τον Ιάνουριο του 2011 παραχωρήθηκε δανεικός στην Kortrijk μέχρι το τέλος της σεζόν (8 συμμετοχές κι ένα γκολ).

Τον Σεπτέμβριο του 2011 υπέγραψε με την Hapoel Acre στην πρώτη του γεμάτη σεζόν εντυπωσίαζε αφού πέτυχε 13 γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ σε 31 παιχνίδια. Έτσι, η Partizan του πρόσφερε διετές συμβόλαιο και τον επανέφερε στο Βελιγράδι. Με την σερβική ομάδα κατέγραψε 25 συμμετοχές, 8 γκολ και 6 ασίστ πριν παραχωρηθεί στην Ashdod. Στην ομάδα του Ισραήλ σε 13 παιχνίδια σκόραρε έξι φορές έχοντας και μια ασίστ.

Τον Ιούλιο του 2013 μετακόμισε στην Ισπανία και στην Sporting Gijón και τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου έγραψε ιστορία αφού έγινε πρώτος παίκτης της ομάδας που σκόραρε σε πέντε σερί παιχνίδια, ενώ τον Ιανουάριο του 2014 ψηφίστηκε από την διάσημη εφημερίδα Marca ως ο καλύτερος παίκτης του πρώτου γύρου.

Μετά από 23 γκολ σε 39 εμφανίσεις η Celtic έβγαλε από τα ταμεία της 2,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Στους Κέλτες αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια (5 γκολ-1 ασίστ) κατακτώντας τόσο το πρωτάθλημα Σκωτίας όσο και το Λιγκ Καπ.

Τον Αύγουστο του 2015 η Getafe τον επανέφερε στην Ισπανία και την και με έξι γκολ και δύο ασίστ σε 34 παιχνίδια ανάγκασε την ισπανική ομάδα να τον κάνει δικό της την επόμενη χρονιά με κανονική μεταγραφή. Την σεζόν 2016-17 ο Στσέποβιτς είχε άλλη μια γεμάτη σεζόν με 25 αγώνες, τρία γκολ και μία ασίστ.

Τον Ιούλιο του 2017 επέστρεψε στην Sporting Gijón ως δανεικός αλλά τον Ιανουάριο του 2018 μετά από 18 αγώνες και 4 γκολ μεταγράφηκε στην Ουγγαρία και την Videoton. Εκεί κατέγραψε επτά γκολ και τρεις ασίστ σε 20 παιχνίδια.Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η πολωνική Jagiellonia Białystok με την οποία αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια.

Το 2020 πήρε την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Άπω Ανατολή και την Ιαπωνία για λογαριασμό της Machida Zelvia όπου αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια με ένα γκολ μία ασίστ.

Τον Μάρτιο του 2021 φόρεσε την φανέλα της Malaga για 13 παιχνίδια πετυχαίνοντας και τρία γκολ για να ακολουθήσει η ΑΕΛ Λεμεσσού το καλοκαίρι του ίδιου ετους. Στην Κύπρο παρέμεινε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 αποτελώντας βασικό μέλος της ομάδας έχοντας 13 γκολ και 4 ασίστ σε 48 αγώνες.

Τον Φεβρουάριο του 2023 μετακόμισε στην Αυστραλία και στην Brisbane Roar την φανέλα της οποία φόρεσε σε δέκα παιχνίδια έχοντας ένα γκολ. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Muangthong United της Ταϊλάνδης με την οποία μέτρησε 13 γκολ και 4 ασιστ σε 32 αγώνες.

Ο Στέφαν Στσέποβιτς είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Σερβίας κάνοντας ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα τον Φεβρουάριο του 2012 κόντρα στην Κύπρο, ενώ σκόραρε το μοναδικό του γκολ με αντίπαλο την Βόρεια Μακεδονία. Συνολικά μετράει 8 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Stefan καλωσήρθες στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ