ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 2-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 2-2
Ζεβλάκοφ-Όσκαρ NEWSPORTS

Με γκολ στο 83' και στο 90' ο ΠΑΣ έκανε την μεγάλη ανατροπή και πήρε την ισοπαλία με 2-2 από τον ΟΣΦΠ

Μετά την γκέλα στο "Καραϊσκάκη" με τον Ηρακλή, ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε, αφήνοντας άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι του πρωταθλήματος αυτή τη φορά στα Γιάννινα. Οι Πειραιώτες ήταν αγκαλιά με τους τρεις βαθμούς όμως τους έφαγε η σιγουριά...
Στο 80' ο Μήτρογλου είχε κάνει το 2-0 και όλα έμοιαζαν τελειωμένα όμως οι παίκτες του Παράσχου είχαν διαφορετική γνώμη και με πάθος έφτασαν στο 2-2 που μέχρι το 82' έμοιαζε με όνειρο.

Νωρίτερα βέβαια είχαν γίνει άλλα "εγκλήματα" από τους Πειραιώτες που μετά το 1-0 του Ζεβλάκοφ (23') είχαν ευκαιρίες αλλά αντί να τελειώσουν το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, έψαχναν εντυπωσιακά γκολ.

Προφανώς το "καμπανάκι" του Σωκράτη Κόκκαλη δεν ήχησε στα αφτιά των παικτών και η χαλαρότητα παραμένει στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

Αποτέλεσμα; Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται την Κυριακή, 4 βαθμούς από την κορυφή κι όλα αυτά ενώ σε μια εβδομάδα έρχεται το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που για τους Πειραιώτες μοιάζει και είναι τελικός.

Για να μην αδικούμε όμως και τους Γιαννιώτες που είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του σαββατιάτικου αγώνα, τους αξίζουν πολλά μπράβο γιατί πολύ απλά δεν τα παράτησαν, πίστεψαν στο αποτέλεσμα και τα κατάφεραν με ψυχή και μαγκιά.

Αυτή η ισοπαλία είναι σαν νίκη για τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου που άξιζαν το λιγότερο ένα βαθμό αφού για μεγάλα χρονικά διαστήματα ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Ομάδες σαν τον ΠΑΣ αξίζει να είναι στη μεγάλη κατηγορία για πολλά χρόνια και για τη ψυχή αλλά και για τον κόσμο που γεμίσε και γεμίζει το γήπεδο...
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΣ Γιάννινα (Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κώτσιος, Κανακούδης (82΄ Μπουχάν), Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Μπαλάφας, Μαϊστόροβιτς (67΄ Κοντογουλίδης), Τζάνης, Ντιμπαλά (77΄ Μπακαγιόκο), Σκαρντουέλι.

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Στολτίδης (74΄ Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ (82΄ Ντομί), Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντουντού, Μήτρογλου, Μαρέσκα.

Διαιτητής: Γ. Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Ντιμπαλά, Κώτσιος, Κανακούδης / Μαρέσκα, Ντομί, Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Μπράβο
Με μια ματιά
Η μάχη των πάγκων

Μ' ένα σύστημα 4-5-1 παρέταξε την ομάδα του ο Γιώργος Παράσχος. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ελευθερόπουλος που βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του απέναντι από τον Ολυμπιακό, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Κώτσιος και Μαϊστόροβιτς, αριστερά ο Σκαρντουέλι, δεξιά ο Ντάσιος, στα χαφ ήταν οι Μπαλάφας, Κανακούδης και ο Μενδρινός λίγο πιο μπροστά, δεξί χαφ ήταν ο Τζάνης, αριστερά ο Ντιμπαλά και μοναδικός προωθημένος ο Σαϊτιώτης.

Ίδιο περίπου σύστημα και από τον Ζίκο που προτίμησε το 4-5-1 που στην επίθεση γινόταν 4-3-3. Την "ερυθρόλευκη" εστία υπερασπίστηκε ο Νικοπολίδης, σέντερ μπακ ήταν ο Μέλμπεργκ μαζί με τον Ζεβλάκοφ αντί του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου, αριστερά ο Ραούλ Μπράβο, ενώ δεξιά ο Γκαλίτσιος.

Η τριάδα στα χαφ απαρτιζόταν από τους Ντουντού, Μαρέσκα και Στολτίδη, αριστερά ήταν ο Όσκαρ, δεξιά ο Ζαϊρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Η έξοδος του Ελέ και οι μπαλιές φαρμάκι του Μενδρινού

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να φτάνει κοντά σ' ένα γρήγορο γκολ δίχως όμως να το πετυχαίνει.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 3ο λεπτό, με τον Στολτίδη να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΣ και την λανθασμένη έξοδο του Ελευθερόπουλου, όμως από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του ματς, ξύπνησαν και δεν άργησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Νικοπολίδη, χάνοντας 2 καλές ευκαιρίες. Δημιουργός και στις δύο ήταν ο πρώην "ερυθρόλευκος" Κώστας Μενδρινός. Στη πρώτη (5') ο Έλληνας μέσος σέντραρε από τα αριστερά ο Σαϊτιώτης έκανε ανενόχλητος την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα (7') ο Μενδρινός και πάλι εκτέλεσε το φάουλ, ο Μαϊστόροβιτς πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Τους Ζε-βλάκωσε...

Στα επόμενα λεπτά οι παίκτες του Ζίκο κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, έκοψαν την όρεξη στον ΠΑΣ και πέτυχαν το γκολ που άλλαξε την εικόνα του ματς. Δράστης ήταν ο Ζεβλάκοφ, όπου στο 24' με εξαιρετική κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου που δεν μπορούσε αντιδράσει.

Το γκολ του Πολωνού αμυντικού... αποβλάκωσε τους γηπεδούχους που έδειχναν να τα έχουν χαμένα και έδωσαν την ευκαιρία στους Πειραιώτες να κάνουν το παιχνίδι τους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με λιγότερο άγχος πλέον και πιο ανάλαφρα πόδια ανέβασαν την απόδοσή τους, δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες να διερύνουν το προβάδισμά τους, όμως τις σπατάλησαν... Τρανό παράδειγμα η φάση στο 32' όπου ο Όσκαρ από κοντινή θέση από αριστερά αντί να πλασάρει θέλησε με δυνατό σουτ να κάνει το 2-0 όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Το ίδιο έκανε και ο Ντουντού στο 34' όπου ανενόχλητος από το σημείο του πέναλτι ήθελε να σκοράρει εντυπωσιακά με γυριστό σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο.

Γενικά οι Πειραιώτες δεν έδειχναν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα κόντρα στον ΠΑΣ, αν εξαιρέσουμε τα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Παράσχου είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 44', με τον Τζάνη να κάνει κάθετη πάσα και τον Ντιμπαλά να βγαίνει στην αντεπίθεση όμως το σουτ του δεν ανησύχησε τον Νικοπολίδη και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ο ΠΑΣ το αφεντικό

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε άρδην, με τους Γιαννιώτες να μπαίνουν δυνατά και αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Δεν άργησαν μάλιστα να γίνουν και απειλητικοί με τον Κανακούδη να σουτάρει στο 46' και τον Νικοπολίδη να διώχνει τον κίνδυνο.

Δέκα λεπτά αργότερα (56') ο Μπαλάφας σέντραρε από τα δεξιά ο Τζάνης έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και κυκλοφορούσαν ωραία τη μπάλα, έδειχναν ανίκανοι να φτάσουν στην περιοχή του Νικοπολίδη με αξιώσεις. Με λίγα λόγια είχαν την κυριαρχία, δεν το εκμεταλλεύτηκαν όμως...

Η κλάση του Ελευθερόπουλου και ο Μητρογκόλ

Και ενώ οι Γιαννιώτες έψαχναν το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης, οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά (69') όμως βρήκαν απέναντί τους έναν πρώην τους... Ο λόγος για τον Ελευθερόπουλο που με τρομερή επέμβαση έδιωξε την κεφαλιά του Ντουντού από κοντινή θέση και κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Τρία λεπτά αργότερα (72') ο "Ελέ" λίγο έλειψε από σωτήρας να γίνει μοιραίος όταν έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του όμως για καλή του τύχη το σουτ του Μαρέσκα χτύπησε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Οι δύο αυτές φάσεις ανέβασαν την ψυχολογία των "ερυθρολεύκων" και το 2-0 ήταν θέμα χρόνου. Συγκεκριμένα στο 80' ο Μήτρογλου βγήκε τετ α τετ με τον Ελευθερόπουλο και με άψογο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Φιλί ζωής από Τζάνη και λύτρωση Μπακαγιόκο

Κι αν νομίζετε ότι το παιχνίδι είχε κριθεί και πως ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το τρίποντο κάνετε λάθος! Όλα έμοιαζαν τελειωμένα όμως ο Τζάνης είχε διαφορετική άποψη. Ο άσος του ΠΑΣ με εξαιρετικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη και έβαλε την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι.

Τη μεγάλη ανατροπή για τον συγκλονιστικό ΠΑΣ ολοκλήρωσε ο Μπακαγιόκο όπου στο 90' με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Συνέντευξη Τύπου
Γιώργος Παράσχος (προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα): "Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Αυτά τα παιχνίδια γυρίζουν κάθε 5 με 10 χρόνια! Μπήκαμε καλά μες στο γήπεδο αλλά δείξαμε αδυναμία στα μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις και το πληρώσαμε.

Ο Ολυμπιακός μετά το 0-1 είχε ένα 10λεπτο καλής κυκλοφορίας και έκανε και ευκαιρίες όμως το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα μας. Έχουμε μία κακοδαιμονία να τρώμε εύκολα γκολ. Ενώ είχαμε τον έλεγχο δεχθήκαμε γκολ του αγώνα από την μοναδική φάση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε δεύτερο γκολ.

Στην συνέχεια δείξαμε πάθος και αγωνιστικότητα και γυρίσαμε το ματς. Αυτή η ισοπαλία μας δίνει ψυχολογική ώθηση και τώρα θ' αρχίσει η ανάκαμψη. Δεν ήταν η εικόνα μας αυτή που δείξαμε στα τελευταία ματς.



Από το πρώτο στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε πιο πολύ. Είχαμε καλά τρεξίματα και πιέσαμε τον Ολυμπιακό.

Όταν έχουμε κάποια προβλήματα, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Άλλωστε είμαστε οι μοναδικοί που στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος έχουμε χρησιμοποιήσει 25 παίκτες".





Ζίκο (προπονητής Ολυμπιακού): "Έχουμε ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όταν κάναμε το 2-0 νομίζαμε ότι το ματς τελείωσε. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ισοφαρίσει στα τελευταία δέκα λεπτά. Όταν νικάς 2-0 πρέπει να παγώσεις το παιχνίδι. Να κρατήσεις τη μπάλα, να κάνεις passing game. Είναι απαράδεκτο να τρως γκολ και μάλιστα σε αντεπίθεση".



Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: "Τους είχα ενημερώσει να προσέχουν τα φάουλ, γιατί μπορούσαν με αυτά να φέρουν τη μπάλα στην περιοχή μας. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ από τέτοια φάση. Όσο για τον ΠΑΣ, είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσει κάποιος πως μία ομάδα που παίζει με τέτοιο πάθος, βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Εγώ θα περίμενα να ήταν στις πρώτες θέσεις".

Για τις εντολές που έδωσε μετά το 2-0 σχολίασε: "Το στυλ παιχνιδιού μου είναι να παίζουμε επιθετικά και να μαρκάρουμε ψηλά. Σε καμία περίπτωση δεν είπα στους παίκτες να οπισθοχωρήσουν. Το παιχνίδι του ΠΑΣ μας υποχρέωσε να γυρίσουμε πίσω".

Τα παράπονα του Ζίκο: "Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή παίκτες για να παίζουμε με αντεπιθέσεις. Δεν έχουμε γρήγορους μπροστά για να παίζουμε πίσω άμυνα".

Για την αλλαγή του Γ. Παπαδόπουλου με τον Ιεροκλή Στολτίδη ανέφερε: "Καταρχάς εγώ έβλεπα τον Στολτίδη ότι είχε κουραστεί και έδινε στους αντιπάλους την ευκαιρία να ανέβουν πιο ψηλά. Για αυτό έδωσα την ευκαιρία στον Παπαδόπουλο. Ωστόσο δεν μπήκε δυνατά. Πάντως μετά την είσοδο του Παπαδόπουλου βάλαμε και ένα δεύτερο γκολ".

Για την φυσική κατάσταση των παικτών: "Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Απλά όπως κερδίσαμε εμείς δύο παιχνίδια με Εργοτέλη και Σταντάρ, έτσι και τώρα χάσαμε βαθμούς στα τελευταία λεπτά σε δύο συνεχόμενα ματς. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην φυσική κατάσταση. Το πιστεύω αυτό. Το πιο λογικό και αυτό που πιστεύω είναι ότι τα παιδιά χάσανε την αυτοσυγκέντρωσή τους και πιστέψανε πως το παιχνίδι είχε τελειώσει.

Δεν θα είναι ούτε η πρώτη φορά ούτε η τελευταία που μπαίνει γκολ στα τελευταία λεπτά. Μία ομάδα μπορεί να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της στο τέλος και να δεχτεί γκολ, δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης"

.

Για τα επόμενα παιχνίδια με Άλκμααρ και Παναθηναϊκό: "Καταρχάς το ματς της Τρίτης είναι μία εντελώς διαφορετική διοργάνωση. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι επαγγελματίες και ξέρουν να ξεπερνάνε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Κοιτάμε μπροστά και όλα θα είναι καλύτερα…".



Για τους τραυματίες σχολίασε: "Σίγουρα αυτή τη στιγμή να ξέρουν οι φίλαθλοι ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει με όλες τις δυνάμεις του. Έχουμε απουσίες. Μας λείπουν παίκτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους. Για αυτό ζητάμε λίγο υπομονή για να γυρίσουν και αυτοί οι παίκτες και να δούμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε…".
Όλα τα λεφτά...
Η εκπληκτική επέμβαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο 69ο λεπτό όπου απομάκρυνε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ντουντού από την μικρή περιοχή.

Τον κόσμο του ΠΑΣ που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στη μεγάλη ανατροπή της ομάδας του.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τον Ολυμπιακό που ήταν ανίκανος να κρατήσει το 2-0 δέκα λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα. Με τόση χαλαρότητα και τέτοιες εμφανίσεις δεν παίρνεις πρωτάθλημα. Απλά...
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης

To Live του αγώνα... από τον Γιώργο Μαρκόπουλο
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Ολυμπιακός
(Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Όσκαρ, Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντουντού, Μήτρογλου, Μαρέσκα
Η 11άδα των γηπεδούχων ΠΑΣ Γιάννινα
(Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κώτσιος, Κανακούδης, Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Μπαλάφας, Μαϊστόροβιτς, Τζάνης, Ντιμπαλά, Σκαρντουέλι
1' Έναρξη αγώνα
Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν τη σέντρα στη μνήμη του Αντόνιο Ντε Νίγκρις
3' Ευκαιρία Ολυμπιακός Στολτίδης
Ο Στολτίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΣ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά σχεδόν ξ' επαφής δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα
5' Κεφαλιά ΠΑΣ Γιάννινα Σαϊτιώτης
Σέντρα του Μενδρινού από τα αριστερά, "ξεχασμένος" από την ερυθρόλευκη άμυνα ο Σαϊτιώτης πιάνει την κεφαλιά αλλά η πορεία της μπάλας δεν ανησυχεί τον Νικοπολίδη
7' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα Μαϊστόροβιτς
Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Μαϊστόροβιτς από το ύψος της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρσασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη
13' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα Ντιμπαλά
22' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα Κώτσιος
23' Γκολ Ολυμπιακός Ζεβλάκοφ
Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ! Ο Ζαϊρί με εκτέλεση φάουλ "σημάδεψε" τον Ζεβλάκοφ και ο Πολωνός με δυνατή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ελευθερόπουλου
28' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα Κανακούδης
32' Ευκαιρία Ολυμπιακός Όσκαρ
Ο Ζαϊρί έκανε στη σέντρα από τα δεξιά, ο Όσκαρ έπειτα από λάθος υπολογισμό του Ντάσιου έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά ο Ισπανός από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ
34' Ευκαιρία Ολυμπιακός Ντουντού
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Γκαλίτσιος σέντραρε από τα δεξιά, ο Ντουντού επιχείρησε γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ελευθερόπουλου
40' Ευκαιρία Ολυμπιακός Ντουντού
Σέντρα του Ραούλ Μπράβο από τα αριστερά, ο Ντουντού ανάμεσα στους αμυντικούς πήρε την κεφαλιά αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ
44' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα Ντιμπαλά
Στην αντεπίθεση ο ΠΑΣ με τον Τζάνη να βρίσκει με κάθετη μπαλιά τον Ντιμπαλά, ωστόσο το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ
45' Έναρξη καθυστερήσεων 2 λεπτά
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα Κανακούδης
Δυνατό σουτ του Κανακούδη με το αριστερό, ο Νικοπολίδης απομάκρυνε
56' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα Τζάνης
Σέντρα του Μπαλάφα από τα δεξιά, ο Τζάνης μπροστά από τον Μαρέσκα πιάνει την γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη
67' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Κοντογουλίδης στη θέση του Μαϊστόροβιτς
68' Φάουλ ΠΑΣ Γιάννινα Ντάσιος
Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ντάσιο, καμία ανησυχία για τον Νικοπολίδη
69' Ευκαιρία Ολυμπιακός Ντουντού
Ο Ολυμπιακός κάνει αισθητή την παρουσία του μετά από αρκετό χρονικό διάστημα. Ο Ζαϊρί εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντουντού από πλεονεκτική θέση πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ελευθερόπουλος με εκπληκτική εκτίναξη αποσόβησε το 2-0
72' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μαρέσκα
Κεφαλιά του Ζεβλάκοφ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζαϊρί, ο Ελευθερόπουλος κάνει κακή εκτίμηση και χάνει την μπάλα, ωστόσο το γύρισμα του Μαρέσκα στη συνέχεια προσέκρουσε σε σώματα αμυντικών καταλήγοντας κόρνερ
74' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος στη θέση του Στολτίδη
77' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μπακαγιόκο στη θέση του Ντιμπαλά
78' Ευκαιρία Ολυμπιακός Όσκαρ
Επικίνδυνη αντεπίθεση του Ολυμπιακού με τον Όσκαρ, ο Ελευθερόπουλος σε ρόλο λίμπερο βγαίνει από την περιοχή του και απομακρύνει με τα πόδια
80' Γκολ Ολυμπιακός Μήτρογλου
Κάθετη μπαλιά του Ντουντού, ο Μήτρογλου απέναντι από τον Ελευθερόπουλο με αριστερό πλασέ κάνει το 2-0
82' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Ντομί στη θέση του Όσκαρ
82' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μπουχάν στη θέση του Κανακούδη
83' Γκολ ΠΑΣ Γιάννινα Τζάνης
Ο ΠΑΣ μειώνει σε 2-1! Εκπληκτικό σουτ του Τζάνη έξω από την περιοχή, ο Νικοπολίδης ακουμπάει την μπάλα αλλά αυτή χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει στο βάθος της εστίας του
85' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Μαρέσκα
87' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Ντομί
89' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Γιάννης Παπαδόπουλος
90' Γκολ ΠΑΣ Γιάννινα Μπακαγιόκο
Ο ΠΑΣ ισοφαρίζει σε 2-2! Εκτέλεση φάουλ του Ντάσιου, ο Μπακαγιόκο πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη
90' Έναρξη καθυστερήσεων 4 λεπτά
90' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Μήτρογλου
90' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Ραούλ Μπράβο
90' Λήξη αγώνα
















































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ