STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-2: Διπλό με Μπαλντασάρα και Καρέλη στους Ζωσιμάδες

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-2: Διπλό με Μπαλντασάρα και Καρέλη στους Ζωσιμάδες
INTIME NEWS

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στους Ζωσιμάδες, με τους Μπαλντασάρα και Καρέλη να σκοράρουν.

Φιλικό στους Ζωσιμάδες πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη με 2-1.

Στο 35' ο Κόντε άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από τη σέντρα του Σόρια. Ο Μπαλντασάρα ισοφάρισε στο 43' με πλασέ, ενώ στο 77' ο Καρέλης διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με εκτέλεση φάουλ.

Την επόμενη εβδομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Κηφισιά στην 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ενώ το ματς του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ ανεβλήθη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν (64′ Αθανασίου), Σόρια (64′ Πανάγου), Κιάκος (64′ Ναούμης), Εραμούσπε (64′ Μπακαδήμας), Παντελάκης (64′ Μπορνταγκαράι), Καράχαλιος (64′ Λιάσος), Τζίνο (64′ Μπεγκάλα), Ριένστρα (64′ Κύρκος (87′ Λώλης Ν.), Παμλίδης (64′ Λώλης Α.), Τζίμας (64′ Φοφανά), Κόντε (64′ Μπάλαν)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Λιάβας, Ντουάρτε, Μαλής, Τορεχόν, Μλάντεν, Τσιγγάρας, Μπουζούκης (61’ Φρ. Ντουάρτε), Μπαλντασάρα (78’ Χατζηθεοδωρίδης), Ντίας (78’ Ξενιτίδης), Καρέλης (88’ Βοΐλης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ