ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Πασάρει" τον Κασάνο στη Σαμπντόρια

"Πασάρει" τον Κασάνο στη Σαμπντόρια
Κασάνο

Την παραχώρηση του Αντόνιο Κασάνο στην ομάδα της Γένοβας με τη μορφή δανεισμού έχει προτείνει η Ρεάλ Μαδρίτης, αποκαλύπτουν ισπανικά και ιταλικά ΜΜΕ

Πέρυσι τέτοια εποχή κάτι τέτοιο θα φάνταζε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, με τον "αεροπλανίνο" να παραχωρείται δανεικός από τη Ρόμα στην Φούλαμ και τον Κασάνο να ετοιμάζεται για την πρώτη του φουλ σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως στην παρούσα φάση το σενάριο που αναφέραμε παραπάνω συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.
Ο Μοντέλα ανήκει ήδη στη Σαμπντόρια, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικού και ισπανικού Τύπου, η πρωταθλήτρια Ισπανίας είναι αυτή που πρότεινε στην ομάδα της Γένοβας την μετακίνηση του παίκτη στο Καμπιονάτο.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, σε περίπτωση που η "Σαμπ" αποδεχτεί την πρόταση των Μαδριλένων θα αποκτήσει τον Ιταλό φορ με τη μορφή δανεισμού, με τη Ρεάλ να είναι αυτή που να καλύπτει το μεγαλύτερος μέρος των ετήσιων οικονομικών απολαβών του παίκτη.

Σε περίπτωση που ευοδωθεί αυτή η μετακίνηση, όλες οι πλευρές θα είναι λογικά ευχαριστημένες: ο Κασάνο θα μπορέσει έτσι να επιστρέψει στην Ιταλία (ο παίκτης δεν ενδιαφερόταν για προτάσεις εκτός Καμπιονάτο), η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορέσει να απαλλαχθεί από έναν παίκτη που της είναι βάρος τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ενώ η Σαμπντόρια θα επιδιώξει να καλύψει το κενό του Κουαλιαρέλα με το δίδυμο Μοντέλα-Κασάνο.

Να σημειωθεί ότι ο Αντόνιο Κασάνο έχει φορέσει στο Καμπιονάτο τις φανέλες των Μπάρι και Ρόμα, πετυχαίνοντας 45 τέρματα σε 166 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας.







TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ