ΙΩΝΙΚΟΣ

Πάσχα, με τις τσέπες "γεμάτες"

Πάσχα, με τις τσέπες "γεμάτες"
κανελλακης

Με τις τσέπες "γεμάτες" έφυγαν οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού για να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα με τις οικογένειές τους

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Χατζηνικολάου είναι ότι ο Ευθύμης Κοτίτσας έβγαλε χωρίς προβλήματα τόσο τις ασκήσεις όσο και το "διπλό" και τέθηκε πλέον στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Απόντες ήταν οι τραυματίες Κωνσταντινίδης, Καντιμοίρης και Σίμος, ενώ οι Ξενίδης και Μπαστιανίνι είχαν πάρει άδεια και έφυγαν μία ημέρα νωρίτερα. Ο Νατσούρας ακολούθησε το δικό του ατομικό πρόγραμμα. Οι παίκτες του Ιωνικού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα (9/4, 18:00), οπότε θα αρχίσει η τελική φάση της προετοιμασίας για τον αγώνα με την ομάδα της Κρήτης.

Προγραμματισμός για τη νέα σεζόν
Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, καθώς ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις για την καλοκαιρινή προετοιμασία, ενώ αυτό που βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα για τον Χρήστο Κανελλάκη είναι το θέμα του γηπέδου.

Ο πρόεδρος του Ιωνικού είχε μία πρώτη συζήτηση με τον Δήμαρχο Νίκαιας, Στέλιο Μπενεντάτο, στο περιθώριο του αγώνα των παλαιμάχων Ιωνικού και ΑΕΚ, που έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα (2/4) στο γήπεδο της Νεάπολης.

Επίσης, ο Κανελλάκης συζήτησε με τον πρόεδρο των παλαιμάχων του Ιωνικού, κ. Βασιλείου, αλλά και με τους υπόλοιπους "γερόλυκους" της ομάδας. Η συζήτηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και οι παλαίμαχοι του Ιωνικού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο πρόεδρος του Ιωνικού παρακολουθεί αγώνα τους και υποσχέθηκαν από τώρα και στο εξής να υπάρχει συχνή επαφή και επικοινωνία μεταξύ των παλαιμάχων και της ΠΑΕ.







TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ