ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάση θυσία το "τρίποντο"

Πάση θυσία το "τρίποντο"
παναθηναικος πανηγυρικο

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένη να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα. Επιθετικό σχήμα ετοιμάζει ο Μουνιόθ

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει από την αναμέτρηση με την Καλαμαριά ότι δεν έχει την φρεσκάδα και την συνοχή που παρουσίαζε τις προηγούμενες αγωνιστικές με τον Βίκτορ Μουνιόθ στον πάγκο. Στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος οι “πράσινοι” έχουν παρουσιάσει προβλήματα τόσο στον αμυντικό, όσο και στον δημιουργικό τομέα, με αποτέλεσμα να μετράει δυο αγχωτικές νίκες με Καλαμαριά (3-2) και Λάρισα (1-0), αλλά και μια ήττα από τον Άρη (1-0).

Αυτή η εβδομάδα σίγουρα δεν ήταν από τις καλύτερες, αφού την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-0, σε μια αναμέτρηση όπου οι παίκτες του Βίκτορ Μουνιόθ δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως αυτό δεν μπορεί ν' αποτελεί δικαιολογία για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να έχει καλή πορεία στο UEFA Cup.

Οι οπαδοί της ομάδας δεν μπόρεσαν να δεχθούν αδιαμαρτύρητα την ήττα στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αποδοκιμασίες κατά την επιστροφή της ομάδας και τον Μόρις να έχει επεισόδιο με τους οπαδούς που ήταν στο αεροδρόμιο. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η... φυγάδευση του αμυντικού του Παναθηναϊκού από εκδήλωση χορηγού εταιρείας.

Η νίκη μοναδικό γιατρικό
Όπως είναι φυσικό, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ωστόσο οι παίκτες δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα και να δείξουν ότι όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό είναι μια κακή παρένθεση και τίποτα περισσότερο.

Μετά τον αγώνα με την Παρί, ο Βίκτορ Μουνιόθ έχει ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την απόδοση της και να πάρει τη νίκη στην Κυριακάτικη αναμέτρηση, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια γι' άλλες βαθμολογικές απώλειες. Οι “πράσινοι” απέχουν ήδη αρκετά από την κορυφή και σε περίπτωση που μείνουν και άλλο πίσω, τότε δεν θα έχει καμία σημασία αν εκμεταλλευθούν το ευνοϊκό πρόγραμμα που έχουν στην έναρξη του δεύτερου γύρου.

Εκτός αποστολής Νίλσον και Άντονσον
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο ματς ολοκληρώθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Οι ποδοσφαιριστές μετά το ζέσταμα, έκαναν ταχύτητες και ασκήσεις στις πάσες και τα σουτ, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με δίτερμα δίνοντας έμφαση στην τακτική και τις στημένες φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιος, που δεν υπολογίζεται όπως και ο Μάντζιος. Εκτός από αυτούς τους δυο ο Βίκτορ Μουνιόθ άφησε στην Αθήνα και τους Νίλσον,Άντονσον, Τζόρβα και Άντριτς.

Μετά την προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή όπου συμπεριλαμβάνονται οι: Πιέρ Εμπέντε, Γιάννης Γκούμας, Νασίφ Μόρις, Λουκάς Βύντρα, Άντονι Σέριτς, Ρικάρντο Μπόβιο, Σεμπάστιαν Ρομέρο, Εζεκίελ Γκονζάλες, Βίκτορ Σάντσεθ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Μάριο Γκαλίνοβιτς, Αλέξανδρος Τζιόλης, Αντρέας Ίβανσιτς, Φίλιππος Δάρλας, Ιγκόρ Μπίσκαν, Γιώργος Θεοδωρίδης και Σωτήρης Λεοντίου.

Ο Βίκτορ στο πλευρό του Μπόβιο
Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Βίκτορ Μουνιόθ σκέφτεται να παρατάξει ένα πιο επιθετικό σχήμα από αυτό που έχουμε συνηθίσει τις τελευταίες αγωνιστικές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Εμπέντε, Μόρις, Γκούμας και Βύντρα είναι σίγουροι στην αμυντική γραμμή. Στο αριστερό άκρο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ανάμεσα στον Σέριτς και τον Δάρλα, καθώς δεν έχει υποχωρήσει απόλυτα το αιμάτωμα στον Κροάτη μπακ-χαφ.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Μπόβιο, που θα έχει στο πλάι του τον Βίκτορ, ενώ οι Ρομέρο και Ίβανσιτς θα είναι στ' άκρα. Ο Μουνιόθ επέλεξε να έχει τον Βίκτορ στον κεντρικό άξονα γιατί πιθανότατα ξέρει οτι η Κέρκυρα θα έχει αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ στις τελευταίες αγωνιστικές έχει παρατηρήσει ότι απουσιάζει η κάθετη πάσα προς τους Σαλπιγγίδη και Παπαδόπουλο που θ' αποτελούν το επιθετικό δίδυμο και σε αυτή την αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός δεν ρισκάρει να ξεκινήσει τον αγώνα με τον Έκι Γκονζάλες στην ενδεκάδα, αφού ο Αργεντινός μέσος δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος για να “βγάλει” ολόκληρο 90λεπτο.

Υποδοχή από οπαδούς

Την αποστολή του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν στην Κέρκυρα οπαδοί της ομάδας για να τους χειροκροτήσουν, να τους τονώσουν το ηθικό, υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα και έδωσαν... ραντεβού για το γήπεδο, καθώς υπολογίζεται ότι στις εξέδρες θα είναι 500 φίλοι της ομάδας.
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ