ΑΡΗΣ

Πασιαλής: "Άλλαξε η διάθεση"

Πασιαλής: "Άλλαξε η διάθεση"
Πασιαλής

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη, Νίκος Πασιαλής, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη υποστήριξε πως στην μία εβδομάδα της παρουσίας του έχει αρχίσει να διακρίνει αλλαγή της διάθεσης των ποδοσφαιριστών της ομάδας προς το καλύτερο.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη, Νίκος Πασιαλής, σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis υποστήριξε πως στην μία εβδομάδα της παρουσίας του έχει αρχίσει να διακρίνει αλλαγή της διάθεσης των ποδοσφαιριστών της ομάδας προς το καλύτερο.

Μεταξύ άλλων έκανε ξεκάθαρο πως αυτό που προέχει την στιγμή αυτή δεν είναι τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη όσο η ανύψωση της διάθεσης.

«Το κλίμα όταν ήρθαμε να αναλάβουμε την ομάδα δεν ήταν το καλύτερο. Οι παίκτες δεν είχαν διάθεση, τα κεφάλια ήταν κατεβασμένα και υπήρχαν προβλήματα. Τώρα πρέπει η διάθεση των παικτών να αλλάξει προς το καλύτερο, κάτι που ήδη βλέπω να γίνεται.

Υπάρχουν καλοί παίκτες όπως οι Κοέλιο, Πουλίδο, Αγκάνθο, Γιαννιώτας, οι οποίοι αν αποδώσουν αυτό που περιμένουμε θα παίρνουμε ότι καλύτερο από κάθε ματς», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Σε ερώτηση για την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του Άρη απάντησε: «Τα εργομετρικά αυτή τη στιγμή δεν είναι το Α και το Ω. Τώρα προέχει να ανυψώσουμε τη διάθεση των παικτών. Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν είναι αγύμναστη».

Για το ότι ως προπονητής της Κ20 του Άρη έχει συνεργαστεί με πολλούς από τους νυν ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας σχολίασε: «Με πολλά παιδιά όπως οι Νταμαρλής, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Σουνάς, συνεργαζόμασταν καιρό καθώς ήμασταν μαζί στην Κ-20 και τους γνωρίζω καλά.

Πιστεύω πολύ σε αυτούς γιατί έχουν πολλές δυνατότητες και ίσως να έχουν ένα παραπάνω κίνητρο να δείξουν κάτι παραπάνω τώρα που είμαι εγώ προπονητής. Φέτος δεν κάναμε πολλές μεταγραφές λόγω οικονομικών δυσκολιών αλλά όσοι ανήκουν στο ρόστερ θα χρησιμοποιηθούν και θα χρειαστούν».

Κι όσο για τον φετινό στόχο του Άρη είπε πως είναι: «Να αγωνιζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια και να έχουμε μια πορεία ώστε να μην κινδυνέψουμε. Να δώσουμε ευκαιρίες και συμμετοχές στα νέα παιδιά για να έχουμε ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ