ΑΡΗΣ

Πασιαλής: "Ο Άρης έχει γυρίσει σελίδα"

Πασιαλής: "Ο Άρης έχει γυρίσει σελίδα"
Πασιαλής

Με νέα πρόσωπα στην άκρη του πάγκου του τους Νίκο Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή, αντί του Μάκη Κατσαβάκη, ο Άρης θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21/10, 20:30).

Ο Άρης σύμφωνα με τον Νίκο Πασιαλή, που θα κάνει αύριο το ντεμπούτο του μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή στην άκρη του πάγκου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (21/10, 20:30), έχει γυρίσει σελίδα.

Στην γραπτή του δήλωση για το αυριανό παιχνίδι ο υπηρεσιακός τεχνικός της πρώτης ομάδας του Άρη, μέχρι νεοτέρας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σημασία της κατάκτησης του θετικού αποτελέσματος.

«Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και πόσο σημαντική θα είναι για την ομάδα μας, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, η κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.

Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου μας. Το θέλουμε πολύ, το θέλει και ο κόσμος του Άρη, που πικράθηκε από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με τον Πλατανιά», τόνισε ο Πασιαλής για το αυριανό παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην δουλειά που έγινε τις τελευταίες δύο εβδομάδες επί της παρουσίας του μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή λέγοντας πως: «Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην ομάδα και παράλληλα να τονώσουμε το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Πιστεύω ότι αυτές τις δύο εβδομάδες περίπου δουλέψαμε καλά".

Και κατέληξε: « Ο Άρης έχει γυρίσει πλέον σελίδα και κοιτάζει μπροστά. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι και να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ