ΑΡΗΣ

Πασιαλής-Θέος: "Είμαστε έτοιμοι"

Πασιαλής-Θέος: "Είμαστε έτοιμοι"
INTIME SPORTS

Νίκος Πασιαλής και Τάσος Θέος δείχνουν έτοιμοι να αποτελέσουν το δίδυμο διαδοχής του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

"Είμαστε έτοιμοι". Αυτή ήταν η απάντηση χωρίς δεύτερη σκέψη που έδωσαν οι Νίκος Πασιαλής και Τάσος Θέος στο να αποτελέσουν το δίδυμο διαδοχής του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Η πρώτη συζήτηση έγινε χθες το βράδυ με τους Ζαμπέτα και Κατσιαούνη στο περιθώριο της προγραμματισμένης εκδήλωσης-συνάντησης μεταξύ της διοίκησης και προπονητών με τους γονείς των ποδοσφαιριστών της Κ20 και Κ17 του Άρη.

Το σίγουρο είναι ότι το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου η πρώτη προπόνηση του Άρη μετά την παραίτηση του Κατσαβάκη το απόγευμα της Κυριακής, που λίγες ώρες μετά έγινε αποδεκτή, θα γίνει υπό τις οδηγίες του Πασιαλή.

Στο διάστημα της παραμονής του ο Θέος θα αναλάβει τις τύχες της Κ20 παράλληλα με αυτές της Κ17. Αν μάλιστα ο Πασιαλής θα συνεχίσει να προπονεί την πρώτη ομάδα του Άρη μέχρι το Σαββατοκύριακο τότε ο Θέος θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει την Κ20 στο εξ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο.

Στην περίπτωση δε που η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δώσει το χρίσμα στους Πασιαλή και Θέο ακολούθως θα πρέπει να αναζητηθούν οι αντικαταστάτες τους για τις ομάδες Κ20 και Κ17 του Άρη αφού δεν τίθεται θέμα ταυτόχρονης παρουσίας του.

Υπενθυμίζεται πως ήδη για τον διάδοχο του Κατσαβάκη έχουν ακουστεί: λίγο μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Κατσαβάκη το δίδυμο Αναστασίου-Μπουγιουκλή με τεχνικό διευθυντή τον Νταμπίζα, ακολούθως ο Πορτογάλος Ζόρζε Κόστα με υψηλό όμως κασέ, στη συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ακόμη, στην λίστα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός της Γκιγιέρμο Όγιος, ενώ της προτάθηκε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Ο Αργεντινός τεχνικός την στιγμή αυτή δεσμεύεται με την Κολομβιανή Όνσε Κάλδας ενώ ο Πολωνός τεχνικός με σύντομη παρουσία στην περσινή αγωνιστική περίοδο στον πάγκο του Άρη στις αρχές του Οκτώβρη παραιτήθηκε από την Βίσλα Κρακοβίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ