ΑΡΗΣ

Πασσαλής: "Δεν έχει αλλάξει τίποτα"

Πασσαλής: "Δεν έχει αλλάξει τίποτα"
Πασσαλής

Ο Πασσαλής τόνισε τη σημασία του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο για να μείνει ο Άρης στους στόχους του

Αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Πέτρος Πασσαλής υπογράμμισε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα αλλά τα ματς με τον ΠΑΟΚ και αυτό με εμάς είναι διαφορετικά".



Σε ερώτηση για τη μεταβατική περίοδο στην οποία βρίσκεται ο Άρης απάντησε: "Μεταβατική περίοδος δεν είναι για τον Άρη. Για μεταβατική περίοδο μπορούμε να μιλάμε τους πρώτους μήνες. Τώρα τα πράγματα έχουν μπει στον δρόμο τους", ενώ όσον αφορά για το αν ο Άρης άξιζε περισσότερους βαθμούς επισήμανε:

"Η βαθμολογία σχεδόν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα αλλά μπορούμε και καλύτερα. Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα στην ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός. Όπως όλες οι ομάδες με μεγάλη δυναμική, έτσι και ο Άρης έχει μεγάλη βοήθεια από τους φιλάθλους. Πρέπει να πατάμε στο έδαφος, να είμαστε ρεαλιστές και να αποδεχόμαστε την κατάσταση. Έχουμε 17 βαθμούς και έτσι συνεχίζουμε".



Σε ερώτηση για τον Γκιγιέρμο Όγιος, ο αμυντικός μέσος είπε: "Αν θα μείνει ή όχι ο Όγιος είναι προσωπική του απόφαση και δεν μπορώ να πω εγώ τι θα κάνει. Μπορώ να πω με σιγουριά, πάντως, πως είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος".



Ο Πασσαλής όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση και το επίπεδο της φετινής Super League, αναφορικά με τα περασμένα χρόνια, ως ένας από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει σε διοικητικό επίπεδο η Super League:

"Είμαι από τους πιο παλιούς στην Α΄ Εθνική, αλλά από την πρώτη στιγμή που έπαιξα, δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα. Έχει πέσει πάρα πολύ η ποιότητα της επαρχίας. Τώρα οι δυνατές έδρες είναι λίγες, ενώ παλιά δεν περνούσες από έδρες όπως του ΟΦΗ, της Δόξας ή της Λάρισας. Γίνονται κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση. Αναφορικά με τη Super League, αλλά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί".


Τέλος και όσο για το ως πότε θα παίζει ο ίδιος ποδόσφαιρο: "Θέλω να παίξω άλλα δύο χρόνια. Αν νοιώσω πως δεν μπορώ να προσφέρω, θα σταματήσω".



Η αποστολή με Ατρόμητο


Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο προπονητής του Άρη, Γκιγιέρμο Όγιος, στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Πρόκειται για τους: Χαλκιά, Καρατζιοβαλή, Νάιντο, Πασσαλή, Γκιλέρμε, Παπαδόπουλο, Γόγολο, Κουλουχέρη, Βανγκέλι, Βελώνη, Κολτσίδα, Νεμπεγλέρα, Πάουλο Κόστα, Γκαρσία, Γκουγκουλιά, Χαβίτο, Κόκε και Παλαθουέλος.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ