ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση"

Πατέρας: "Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση"
Πατέρας, Παναθηναϊκός

Ο Πατέρας τόνισε πως δεν έχει πάρει καμία απόφαση σχετικά με την προεδρία. Νέα προβλήματα Νιόπλια

Αναλυτικά η δήλωση Πατέρα:

" Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ως ειλημμένη την απόφασή μου για αποχώρηση από την προεδρία της ΠΑΕ θέλω να ξεκαθαρίσω τα ακόλουθα:

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις συνεπώς, τόσο η ομάδα όσο και η διοίκηση ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτές και ούτε πανηγυρίζουμε πρόωρα ούτε στρέφουμε αλλού το βλέμμα μας. Καμία λοιπόν απόφαση σχετική με τις διοικητικές εξελίξεις δεν έχει ληφθεί και στο βαθμό τουλάχιστον που με αφορά προσωπικά, οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και πριν τη λήξη της θητείας μου".

Η στήριξη του κόσμου

Βέβαια όλα είναι ανοιχτά, δεδομένου ότι η πλειοψηφία των οπαδών έδειξε πρόσφατα την αμέριστη συμπαράστασή του προς το πρόσωπο του Νικόλα Πατέρα. Η πρόσφατη ανακοίνωση στήριξης του "Ενιαίου Φορέα", που εξέφρασε ανοιχτά τη θέση τους υπέρ Πατέρα, δεν αποκλείεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην οριστική του απόφαση και να παραμείνει εν τέλει πρόεδρος.

Θανάσης: "Δεν με ενδιαφέρει η προεδρία"

Στα δημοσιεύματα περί επικείμενης αποχώρησης του Νικόλα Πατέρα αντέδρασε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έσπευσε με γραπτή δήλωσή του να τα χαρακτηρίσει "εκτός πραγματικότητας" και να τονίσει: "Και να μου έδιναν την προεδρία εγώ δεν θα την έπαιρνα"!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη δήλωση του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Μένει ο Νιόπλιας

Οι εξελίξεις στο θέμα της προεδρίας της ΠΑΕ δεν φαίνεται να επηρεάζουν την υπόθεση προπονητή. Πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι οι μέτοχοι εκτιμούν της προσφορά του Νίκου Νιόπλια και του βοηθού του, Κριστόφ Βαζέχα, κάτι που σημαίνει ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνουν αμφότεροι στον πάγκο των "πράσινων".

Και αυτή όμως η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντίθετα, ανοικτό μοιάζει να είναι το ενδεχόμενο παραμονής του διευθυντή ποδοσφαίρου, Κώστα Αντωνίου.

Πρεμιέρα με παρουσίαση

Ο Σεμπαστιάν Λέτο και οι στενοί του συνεργάτες παρουσιάζουν την νέα προσωπική ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη στις 14:00 στο κατάστημα της PUMA στην Πανεπιστημίου.

Με πολλούς καλεσμένους το επόμενο πάρτι

Αν το πρώτο πάρτι έγινε στο Περιστέρι (όπως τόνισε ο Τζιμπρίλ Σισέ) το επόμενο θα γίνει με πολλούς καλεσμένους στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ηρακλή. Ο λόγος, η διαφαινόμενη μη άμεση τιμωρία των "πράσινων".

Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" δεν κινδυνεύουν να στερηθούν την παρουσία των χιλιάδων οπαδών του στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή. Και αυτό γιατί η νέα απεργία των δικηγόρων τον γλιτώνει για φέτος με την όποια τιμωρία του να πηγαίνει την ερχόμενη χρονιά.

Το "τριφύλλι" θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ με κόσμο τον "Γηραιό" και εφόσον πάρει τον ένα βαθμό που χρειάζεται, τότε θα μπορεί να κάνει και την φιέστα τίτλου του, έστω και ας μην γίνει η απονομή.

Η τιμωρία λόγω των όσων διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την 27η αγωνιστική είναι δεδομένη, όμως η απεργία των δικηγόρων την Μεγάλη Τρίτη και την Μεγάλη Τετάρτη μετά την προηγούμενη εβδομάδα (πήρε πάλι αναβολή) δίνει την δυνατότητα στους "πράσινους" να γιορτάσουν σε μια άτυπη φιέστα την κατάκτηση του φετινού τίτλου με δεδομένο ότι θα κατακτηθεί τουλάχιστον ο ένας βαθμός.

Η τιμωρία αποκλεισμού της έδρας, θα μεταφερθεί έτσι την επόμενη χρονιά αφού θα πρέπει να μεσολαβούν πέντε εργάσιμες ημέρες μεταξύ της ημερομηνίας έκδοσης της απόφασης και της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα για να ισχύσει.






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ