ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Δεν πρέπει να υποτιμάμε καμία ομάδα"

Πατέρας: "Δεν πρέπει να υποτιμάμε καμία ομάδα"
Κλέιτον, βραβείο, MVP, Παναθηναϊκός

Πατέρας: "Δεν πρέπει να υποτιμάμε καμία ομάδα. Νιόπλιας και Αντωνίου για θέμα ενίσχυσης". MVP o Κλέιτον

Ο "ισχυρός άνδρας" των "πράσινων" τόνισε χαρακτηριστικά για το ματς: " Δεν πρέπει να υποτιμάμε καμία ομάδα. Ο Πιερικός έπαιξε καλά και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Στο τέλος πήγαν καλά για την ομάδα, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε.

O κ. Νιόπλιας αξιοποιεί όλους τους παίκτες της ομάδας και δίνει ευκαιρίες και σε κάποιους που μέχρι τώρα ήταν παροπλισμένοι να κερδίσουν τη θέση τους στην ομάδα. Γι' αυτό και έκανα χθες αυτή τη δήλωση για τον Αλέξη Τζιόλη. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους και απ' όλα

".

Σε ερώτηση για το επίκαιρο θέμα της απόκτησης αμυντικού, ο κ. Πατέρας ύποστήριξε: " Ο Νιόπλιας και ο Αντωνίου ασχολούνται με αυτό το θέμα".

MVP ο Κλέιτον

Ο Σίλβα Κλέιτον στην επανεμφανισή του με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο βασικό σχήμα όχι απλώς άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, αλλά με δύο προσωπικά γκολ χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του για τους "16" του Κυπέλλου Hellas on line.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που αναδείχθηκε και MVP του ματς στις δηλώσεις του μετά το ματς ευχαρίστησε το τεχνικό τιμ για την ευκαιρία λέγοντας:

" Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση και τον πρόεδρο που μου έδωσαν την ευκαιρία. Σίγουρα είναι δύσκολο να επανέλθεις έχοντας να παίξεις τόσο καιρό. Θέλω λίγο χρόνο, αλλά πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι καλύτερος" και αναφερόμενος στην δύσκολη πρόκριση είπε:

" Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, ο Πιερικός ήταν αρκετά επικίνδυνος, όμως πήραμε την πρόκριση".

Σαριέγκι: "Αξίζαμε να προκριθούμε"

Για την πρόκριση και την αξία της, τους τρεις στόχους που κυνηγάει το "τριφύλλι" αλλά και την συνέχεια μετά τον τραυματισμό του ο Γιοσού Σαριέγκι τόνισε μετά το ματς.

" Όλα τα παιχνίδια αυτού του είδους είναι δύσκολα και σκληρά. Εμείς έπρεπε να καθαρίζαμε την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Δεν το κάναμε. Μετά από αυτό δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα. Όμως, νομίζω ότι αξίζαμε να προκριθούμε επειδή είχαμε πολλές ευκαιρίες και γι’ αυτό περάσαμε"

(- για τους στόχους της ομάδας): " Είναι πολύ καλό για μας. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, συνεχίζουμε και στο κύπελλο και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Γνωρίζουμε ότι οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι δύσκολοι αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Έχουμε την ομάδα για να συνεχίσουμε καλά."

(- για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό): " Μετά από κάποιες εβδομάδες είναι δύσκολο να επιστρέφεις. Να βρεις τον ρυθμό κυρίως. Αισθάνομαι καλά και νομίζω ότι χρειάζομαι ματς για να πηγαίνω όλο και καλύτερα."

(- για την συνέχεια και το ματς με Πανθρακικό): " Πάρτε σαν παράδειγμα το ματς με τον Πιερικό. Αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει όλα τα ματς είναι δύσκολα. Ειδικά στο πρωτάθλημα που δεδομένα όλες οι αναμετρήσεις έχουν δυσκολία. Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά το παιχνίδι, με καλό ρυθμό. Αν το κάνουμε δεδομένα θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς."

(- για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι): " Όχι, όχι. Δεν θέλω να σκέφτομαι το συγκεκριμένο θέμα τώρα. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα, το κύπελλο. Να τα πάρω όλα. Το συμβόλαιο έρχεται μετά απ’ αυτά."

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ