ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Δουλειά της ΚΕΔ να τους στείλει στον γιατρό"

Πατέρας: "Δουλειά της ΚΕΔ να τους στείλει στον γιατρό"
Νικόλας Πατέρας, Παναθηναϊκός

Για οφθαλμίατρο και παπαγαλάκια μίλησε ο Πατέρας. Ανοικτή προπόνηση ενόψει ντέρμπι σε Λεωφόρο!

Νικόλας Πατέρας: " Είδα και εγώ ότι το πέναλτι που δεν δόθηκε ήταν καθαρό. Έχουμε πει να δείξουμε εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Αυτό θα κάνουμε. Τώρα εάν κάποιοι διαιτητές έχουν ανάγκη από οφθαλμίατρο, είναι δουλειά της ΚΕΔ να τους στείλει στον γιατρό.

(για την εικόνα της ομάδας του): " Εμείς παίξαμε κάπως χαλαρά. Χάσαμε 4-5 γκολ. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δώσουμε σημασία στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Φυσικά και είμαι αισιόδοξος για το ντέρμπι".

(Για το εάν είναι προβληματισμένος με τη διαιτησία): " Είμαι προβληματισμένος, αλλά δεν θέλω να κάνω τέτοιου είδους συζητήσεις. Το αφήνω για τα παπαγαλάκια που είναι στην άλλη μεριά".

Θανάσης Γιαννακόπουλος: " Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά δεν έγινε τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη και θα αυξήσουμε την διαφορά".

Κώστας Αντωνίου: " Δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Ας πάρουν τα μέτρα τους αυτοί που πρέπει. Αυτό που ήταν πολύ κακό για μας και θέλω να πω ήταν ότι παίζαμε σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο. Πληρώνουμε πολλά λεφτά για αυτό το γήπεδο και πρέπει να μας σέβονται. Αυτό δεν είναι γήπεδο για να παίζεις"

Τζιμπρίλ Σισέ: " Είχαμε την ευκαιρία να αυξήσουμε το προβάδισμα από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν την αρπάξαμε. Νιώθω πολύ απογοητευμένος. Μερικές φορές τέτοιες ευκαιρίες σου παρουσιάζονται μόνο μία φορά μέσα στη χρονιά. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για να πάμε για τη νίκη στο ντέρμπι"

(για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό): " Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι γιατί ο αντίπαλός μας θα αποφασίσει να παίξει ποδόσφαιρο. Όσες ομάδες αντιμετωπίσαμε έως τώρα, είτε εντός είτε εκτός έδρας το μόνο που ήθελαν ήταν να παίξουν άμυνα. Θεωρώ ότι αυτό ο Ολυμπιακός δεν θα το κάνει για αυτό θα είναι διαφορετικό παιχνίδι".

(για το εάν οι "πράσινοι" υποτίμησαν το ματς): " Ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο απλά δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε. Είχαμε το κίνητρο αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι λόγια. Είναι το τι κάνεις και τα δεδομένα. Το μόνο που θα θυμόμαστε από αυτό το ματς είναι ότι πήραμε έναν βαθμό".

Αντε Ρουκάβινα: " Πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Ειδικά μετά το τέρμα που δεχτήκαμε δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει όμως αυτό σημασία.

Είμαστε πρώτοι και θα πάμε στο Καραϊσκάκη για τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξεχνάς ό,τι γίνεται στο γήπεδο. Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που μπορούσαμε, αλλά μόνο τον έναν.

Είμαστε σε πού καλή κατάσταση,. Βλέπουμε πολύ αισιόδοξα τα πράγματα και θέλουμε να παραμείνουμε πρώτοι. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο η μπάλα δεν μπαίνει μέσα.



"

Αλέξανδρος Τζόρβας: " Πολλά ματς έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες, έτσι και το σημερινό, και κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουμε το ματς, όμως η μπάλα δε μας ήθελε και ήμασταν άτυχοι. Η κούραση και η διακοπή δεν επηρεάζουν τόσο, αν και η διακοπή μπορεί να αποσυντονίσει. Το μυαλό μας ήταν μάλλον στο ντέρμπι".

(για το ντέρμπι με ΟΣΦΠ): " Χρειαζόμαστε πειθαρχία και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Κλωτσήσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε με ένα μεγάλο αβαντάζ στο ντέρμπι".

(για τους οπαδούς του ΠΑΟ): " Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή, το χρειαζόμαστε, χρειαζόμαστε τον παλμό του, ειδικά σε ένα γήπεδο που δεν μπορεί να γίνει έδρα. Είναι και ο αγωνιστικός χώρος, που ολοένα και χειροτερεύει".

(για φάση γκολ του Αστέρα): " Έτσι όπως έζησα εγώ τι φάση πιστεύω πως μου γίνεται καθαρά επιθετικό φάουλ".

Ανοικτή προπόνηση σε Λεωφόρο

Σε ανάλογη πράξη με την περσινή, σκέφτονται να προβούν ο Χενκ Τεν Κάτε και η διοίκηση του "τριφυλλιού" κάνοντας την τελευταία προπόνηση ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με κόσμο.

Ετσι δεν αποκλείεται να γίνει "ανοικτή" στην Λεωφόρο προκειμένου οι οπαδοί της ομάδας που δεν μπορούν να δώσουν το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκη" να "ντοπάρουν" με τον καλύτερο τρόπο τους "πράσινους" για την μάχη στο ντέρμπι κορυφής την επόμενη Κυριακή.





























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ