ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Είμαστε ενωμένοι"

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ
Πατέρας INTIME SPORTS

Ενωτικός ο Πατέρας που μίλησε για μεταγραφές και το παρασκήνιο της Τούμπας. Στο εξωτερικό ο Αντωνίου

Πατέρας: "Τα πράγματα στην ζωή είναι ρευστά"

Οι "πράσινοι" ανανέωσαν την συνεργασία τους με την εταιρία "Adidas" μέχρι το 2014 και στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος του Παναθηναικού κ. Πατέρας, όσο και οι αντιπρόεδροι κ.κ Βεκρής και Αντωνιάδης. Από πλευράς παικτών το παρών έδωσαν οι Σαλπιγγίδης και Μάντζιος.

Άξιες σχολιασμού ήταν με το πέρας της εκδήλωσης και μακριά από τις κάμερες, οι δηλώσεις του κ. Πατέρα σε "πηγαδάκι" με τους δημοσιογράφους. Ο κ. Πατέρας τόνισε αναφορικά με την πολυμετοχικότητα που δέχεται συνεχή διαταράξεις:

" Ειναι λογικό να υπάρχoυν προβλήματα. Όποια εταιρεία και να έχεις δεν θες να δημιουργούνται προβλήματα και να βγαίνουν στον δρόμο. Θες όλα να πηγαίνουν νορμάλ. Είναι φυσικό όταν έχεις 100 μετόχους να υπάρχουν και 100 διαφορετικές γνώμες.

Σίγουρα δεν είναι ωραίο να ακούς κάποιον να κάνει δηλώσεις, αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα βελτιώνεται η κατάσταση. Για όλους και για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Σε ερώτηση για το αν ο κ. Βγενόπουλος του έχει εκμυστηρευτεί ότι σκέφτεται να αποχωρήσει, ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, απάντησε:

" <εμ> Οχι, προσωπικά δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο. Ο κύριος Βγενόπουλος και κάθε μέτοχος που είναι στον ΠΑΟ, αν θεωρεί ότι δεν εισακούεται και ότι δεν είναι χρήσιμος για την ομάδα δεν έχει λόγο να παραμείνει. Αν αύριο-μεθαύριο κάνω κάποιες προτάσεις και δεν εισακουστούν δεν έχω λόγο να μείνω. Αν γίνει αυτό θα το μάθετε.

Εγω είμαι εκρηκτικός χαρακτήρας και έχω περάσει σοβαρές καταστάσεις. Εδώ ο Μπαράκ Ομπάμα κατάφερε να βάλει στο ίδιο τραπέζι χώρες που πολεμούν μεταξύ τους. Δεν θα τα καταφέρουμε εμείς; Εγώ δεν έχω τίποτα να χωρίσω από τον κ. Βαρδινογιάννη, τον κ. Βγενόπουλο και τον κ. Γιαννακόπουλο







".

Για την συμφωνία με την "adidas" ο κ. Πατέρας, επισήμανε: "Η "adidas" είναι λίρα Αγγλίας. Σε τέτοιες κρίσιμες οικονομικές καταστάσεις πρέπει να συνεργάζεσαι με οικονομικές δυνάμεις που αντέχουν την κρίση και όχι με αυτές που είναι έτοιμες να χτυπήσουν κανόνι. Δεν περιμένουμε την "adidas" να αγοράσουμε παίκτες έχουμε πολλά λεφτά και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε".

Για τον ΠΑΟΚ: " Υπάρχει παρασκήνιο όταν βλέπεις τον Γκαγκάτση να κάνει βόλτες εκεί μέσα στην Τούμπα. Δεν έχει ανάγκη κοτζάμ ΠΑΟΚ την βοήθεια κανενός".

Για τις μεταγραφές: " Συναντιόμαστε και συζητάμε με τον κ. Αντωνίου προτάσεις που έχουμε μία φορά την εβδομάδα. Επίσης μία φορά την εβδομάδα έχουν συνάντηση οι κ.κ Αντωνίου και Τεν Κάτε".

Πατέρας: "Τα πράγματα στην ζωή είναι ρευστά"

Οι δηλώσεις των παρευρισκόμενων αφορούσαν την συμφωνία με την αθλητική εταιρία αλλά επεκτάθηκαν και στα τρέχοντα θέματα του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά την συμφωνία και σε δηλώσεις τους από πλευράς Παναθηναϊκού, τόνισαν την ικανοποίηση τους για την ανανέωση της συνεργασίας. Επίσης, παραδώθηκε επετειακή φανέλα στον κ. Πατέρα.

Αναφορικά για τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, τόνισε: " Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ και στόχος είναι να πάμε στην Τούμπα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όσον αφορά τα διοικητικά, αυτό που προέχει είναι να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τα πλεϊ οφ και μετά να κάτσουμε σε ένα τραπέζι, να πιούμε έναν καφέ και να λύσουμε τις διαφορές μας. Δεν υπάρχει περίπτωση διάσπασης και όλοι δουλεύουμε για το καλό του Παναθηναϊκού".

Για το γηπεδικό ο κ. Πατέρας, επισήμανε: " Αύριο μπαίνουν οι μπουλντόζες και θα ξεκινήσουν οι εκσκαφές. Aς ελπίσουμε ότι είναι η αρχή για να ξεκινήσει το παλάτι του ΠΑΟ. Δεν υπάρχει σκέψη αποχώρησης μου από την ομάδα. Τα πράγματα στην ζωή είναι ρευστά. Με κολακεύει το γεγονός ότι έχω την στήριξη των υπολοίπων μελών της ομάδας".

Αντωνιάδης: "Πάμε για νίκη στην Τούμπα"

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Αντωνιάδης, αφού αναφέρθηκε στην πετυχημένη συνεργασία τις "adidas" με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον "δικέφαλο": " Ο ΠΑΟ πάει στην Τούμπα για να κερδίσει. Πάμε για την δεύτερη θέση για να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν και φέτος η διοργάνωση είναι πιο δύσκολη και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε δυνατούς αντιπάλους για να προκριθούμε.

Ο ΠΑΟ έχει την δυνατότητα να αποκλείσει μεγάλες ομάδες και να περάσει στους ομίλους. Το ματς θέλει αυτοσυγκέντρωση και οι παίκτες ξέρουν την αποστολή τους

".

Παρέμβαση Πατέρα για... γκολ σε Σαλπιγγίδη

Στην συνεργασία με την "adidas" αναφέρθηκε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από το πάνελ, με τον πρόεδρο του "τριφυλλιού" να τον διακόπτει και να του λέει για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την περίπτωση να σκοράρει στο συγκεκριμένο ματς, με τον διεθνή φορ να απαντάει:" Θα βάλουμε όσα γκολ χρειαστεί για να πάρουμε τη νίκη".

Μάντζιος: "Θα πάμε να κερδίσουμε"

Για την συνεργασία με την αθλητική εταιρία αλλά κυρίως για το επικείμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε και ο Βαγγέλης Μάντζιος, που ανέφερε: " Ήταν ένα χαρμόσυνο γεγονός και για τις δύο πλευρές, μια μεγάλη εταιρεία και μια μεγάλη ομάδα. Ελπίζω και εγώ να έρθουν επιτυχίες και να αλλάξει η κατάσταση και να πάρουμε τίτλους.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε την σημασία του. Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά και θα πάμε να κερδίσουμε. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα με σκληρές προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα βαθμό περισσότερο από μας, άρα θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αφού είναι και το πρώτο παιχνίδι των αγώνων στα πλέι-οφ

".

Και ο Μάτος στην λίστα των απόντων

Αγωνία για τα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε ενόψει του ματς στην Τούμπα την Κυριακή στην έναρξη των πλέι-οφ. Ο Μαρσέλο Μάτος δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκμηνική και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Ολλανδός τεχνικός που σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με τρία αμυντικά χαφ είδε τους Μελίσση και Γκάμπριελ να κάνουν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα των φάσεων.







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ