ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Πατέρας Φερνάντες: "Το 2018 η Γαλλία κορόιδεψε τον Μέσι για το ύψος του, αλλά δεν βγήκαμε ποτέ να πούμε ότι δεχόμασταν διακρίσεις"

Ο Έντσο Φερνάντες πανηγυρίζει την κατάκτηση του Copa America με την Αργεντινή
Ο Έντσο Φερνάντες πανηγυρίζει την κατάκτηση του Copa America με την Αργεντινή © 2024 ADAM HUNGER / AP IMAGES

Ο πατέρας του Έντσο Φερνάντες που βρέθηκε στο επίκεντρο μετά το VIDEO που ακούγονταν ρατσιστικά και ομοφοβικά συνθήματα αναφέρθηκε σε αντίθετα περιστατικά που έχουν συμβεί εις βάρος των Αργεντινών.

Ο Έντσο Φερνάντες ήταν εκείνος που έκανε live στο Instagram, όταν ακούστηκε ένα σύνθημα που αναφερόταν στην καταγωγή ορισμένων παικτών της εθνικής Γαλλίας, αλλά και στις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ο ίδιος απολογήθηκε για την πράξη του με ανάρτηση στα social media, ενώ μιλώντας στο Deportes Argentos για το περιστατικό ο πατέρας του τον υπερασπίστηκε.

"Ξέρω τι είναι ο γιος μου. Δεν είναι αυτός! Είναι δύσκολο για έναν Ευρωπαίο να καταλάβει την ποδοσφαιρική μας κουλτούρα. Το κατέγραψε ζωντανά σε μια ακατάλληλη στιγμή. Δεν κατάλαβε καν τι τραγουδούσε.

Το 2014, όταν μας κέρδισε η Γερμανία, μιμήθηκαν πώς περπατούν οι γκάουτσο και μας συμπεριφέρθηκαν σαν αδαείς. Το 2018 η Γαλλία κορόιδεψε τον Μέσι για το ύψος του. Δεν βγήκαμε ποτέ να πούμε ότι δεχόμασταν διακρίσεις".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ COPA AMERICA ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ