ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Η ομάδα έχει εξαιρετικό υλικό"

Πατέρας: "Η ομάδα έχει εξαιρετικό υλικό"
πατερας

Ο Κώστας Κατσουράνης μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως δεν ήταν εύκολη η πρόκριση με την Σπάρτα

" Το σημαντικό είναι η πρόκριση την οποία είχαμε κάνει εμείς δύσκολη. Κανένα παιχνίδι βέβαια δεν είναι εύκολο αυτή την περίοδο για καμία ομάδα.

Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Πετύχαμε ένα γκολ σε καίριο σημείο και αυτό μας βοήθησε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, που μας έδωσε ώθηση σε καίριο σημείο γιατί τελείωνε το ημίχρονο. Είχαμε και τύχη στο τέλος του αγώνα, κάτι που δεν είχαμε στο πρώτο παιχνίδι.

Κάθε μέρα που περνάει αυτή την εποχή κάθε προπόνηση είναι σημαντική. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο κάθε μέρα και περισσότερο και αποκτούμε καλύτερο ρυθμό. Ακόμη όμως δεν είμαστε ομάδα.

".

Νίκος Πατέρας: " Στην Πράγα κάναμε τα εύκολα δύσκολα δεν εκτιμήσαμε τον αντίπαλο αρκετά και βρεθήκαμε στην δύσκολη θέση να πρέπει αποδείξουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα και κέρδισαν την χαμένη αξιοπρέπειά τους.

Η ομάδα έχει εξαιρετικό υλικό. Με αυτό το υλικό η ομάδα μπορεί να δέσει και είναι πολύ καλή. Σήμερα έδειξε πως έχει ψυχή και τσαμπουκά.

Το έχω ξαναπεί πως δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή εκτός αν προκύψει κάτι. Έχουμε 25 ημέρες ακόμα



".

Γιώργος Καραγκούνης: " Σήμερα πετύχαμε μία μεγάλη πρόκριση γιατί σε τέτοιο επίπεδο όταν καταφέρνεις να γυρίσεις το αποτέλεσμα χρειάζεται μεγάλη καρδιά και εμείς δείξαμε ότι την έχουμε. Πιέσαμε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό και τρέξαμε πάρα πολύ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα.

Είναι λογικό όταν κάνεις το 2-0 να γυρίσεις και λίγο πίσω. Είχαμε περισσότερους χώρους έτσι και αυτό θέλαμε. Κάναμε το 3-0 ενώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και 4ο γκολ. Έχουμε 15 μέρες ακόμα για να δουλέψουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πως δεν έχει πρόβλημα με μεγάλους αντιπάλους

".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ