ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Μην ανησυχεί ο κόσμος"

Πατέρας: "Μην ανησυχεί ο κόσμος"
Πατέρας, Παναθηναϊκός

"Μην ανησυχείτε" είπε ο Πατέρας μετά το Δ.Σ. Aισιοδοξία και για Βοτανικό. 81 εκ. ευρώ τα έξοδα

Πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην συμβολή των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας, η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, που διήρκησε περίπου 3 ώρες.
Παρουσία των μεγαλομετόχων της ομάδας κ.κ Γιάννη Βαρδινογιάννη, Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλο, Νίκου Πατέρα, Γιάννη Ξυλά, Δημήτρη Σαραβάκου, Κώστα Αντωνίου και Βαγγέλη Σαμαρά συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις εξελίξεις στον Βοτανικό και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκόύ, τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου και την έως τώρα πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Πατέρας: "Εχουμε πάρει μέτρα..."

" Συζητήσαμε διάφορα θέματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία και οργάνωση της εταιρείας μας. Είναι χαρά μας μεγάλη που το νέο Δ.Σ συνεδρίασε στο κέντρο της Αθήνας, στα νέα του γραφεία, κοντά στο γήπεδο της Λεωφόρου. Τα πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά. Υπάρχει μια δυναμική, συζητιούνται διάφορες απόψεις. Υπάρχει σύμπνοια στην ΠΑΕ και αυτό είναι πολύ καλό" ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος των "πράσινων".

Εν συνεχεία μίλησε για το γήπεδο και την πορεία των εξελίξεων τονίζοντας: " Ζούμε στην Ελλάδα και πάντα υπάρχουν διάφορες γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες είναι κουραστικές. Το γήπεδο θα γίνει. Τώρα αν γίνει σε 18 ή σε 20 μήνες, το γήπεδο θα γίνει. Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Ως διοίκηση έχουμε πάρει όλα τα μέτρα".

Ο κ. Πατέρας μετέφερε την αίσθηση που υπάρχει από όλους τους διοικούντες για την πορεία και την εικονά της ομάδας λέγοντας: " Δεν μιλήσαμε για το θέμα του μπάτζετ, αφού θα γίνει σε άλλο συμβούλιο τον Νοέμβριο. Ούτε για μεταγραφές. Δεν υπάρχει λόγος αφού έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Να μην ανησυχεί... ο κόσμος" είπε ο κ. Πατέρας στέλνοντας μήνυμα εμπιστοσύνης στην ομάδα.

Σε ερώτηση για την προσεχή αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είπε: " Είμαι πάντα αισιόδοξος. Τόσο για το ματς της Τούμπας, όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι με την Βέντερ".

Τέλος στο θέμα πώλησης των υπόλοιπων μετοχών ο κ. Πατέρας υποστήριξε: " Είναι ένα τυπικό θέμα που θα λυθεί. Θα διατεθούν στον κόσμο και όλα θα πάνε καλά".

Σύσταση τετραμελούς διοικούσας επιτροπής

Στις 21 Οκτωβρίου, όπως ενημερώθηκαν τα ΜΜΕ θα υπάρξει νέα συνάντηση των μετόχων που θα γίνει πλέον αναλυτική παρουσίαση του θέματος του Βοτανικού, αφού ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον των συμβούλων.

Παράλληλα στο συμβούλιο εγκρίθηκε το οργανόγραμμα και συνάμα η σύσταση τετραμελούς διοικούσας επιτροπής, όπου θα συμμετάσχουν οι κ.κ Πατέρας, Αντωνιάδης, Βουτσαράς και Σκιάνης και ορίστηκε αναπληρωματικός μέλος ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βεκρής.

Παρουσιάστηκε ακόμα και ο προϋπολογισμός, αλλά επειδή είναι τεράστιο το πρότζεκτ της ΠΑΕ θα υπάρξει μελέτη από όλα τα μέλη του Δ.Σ και θα εγκριθεί σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Τέλος αποφασίστηκε η εξαγορά από την ΠΑΕ δύο εταιριών. Των "GREEN TEAM A.E." και "ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΙΩΝΑΣ Α.Ε." που για τυπικούς λόγους η αγορά τους θα εγκριθεί από την Γ.Σ μετόχων στις 7 Νοεμβρίου.

Στα 81 εκ. ευρώ τα έξοδα

Τα 81 εκατομμύρια ευρώ "αγγίζουν" τα συνολικά έξοδα της ΠΑΕ για τη φετινή χρονιά, με τον προϋπολογισμό να ξεπερνά κατά 50 εκ. ευρώ τον αντίστοιχο περσινό!

Όπως ανακοινώθηκε στο διοικητικό συμβούλιο, τα συνολικά έσοδα των "πρασίνων" θα ανέλθουν στα 53 εκ. ευρώ, υπολογίζοντας τα έσοδα από το Champions League, τα εισιτήρια και τις χορηγίες. Από την άλλη πλευρά, τα έξοδα του "τριφυλλιού" φτάνουν τα 57 εκ. ευρώ, όπου περιλαμβάνονται τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, οι αμοιβές των εργαζομένων, άλλα και διάφορα άλλα έξοδα. Αν σε αυτά προστεθούν και τα 24 εκ. ευρώ που δαπανήθηκαν για μεταγραφές, τότε καταλήγουμε στο ποσό-ρεκόρ των 81 εκ. ευρώ, το οποίο ανταγωνίζεται ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες.

Με μία απλή αφαίρεση, προκύπτει πως οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα καταβάλουν το ποσό των 28 εκ. ευρώ.

Μετά τον Λουϊζάο και ο Κριστόφ Μέτσελντερ



Νέα σενάρια στην υπόθεση απόκτησης του κεντρικού αμυντικού για το "τριφύλλι" μετά το όνομα του Λουϊζάο με τους Ισπανούς και πιο συγκεκριμένα την ιστοσελίδα "defensacentral.com¨να αναφέρει με δημοσίευμά της πως ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστόφ Μέτσελντερ συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του παίκτη που αναζητά ο Χενκ Τεν Κάτε ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα ο τεχνικός των "πράσινων" έχει ζητήσει από την διοίκηση του Παναθηναϊκού να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ για την παραχώρηση του Γερμανού αμυντικού, του οποίου το συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα λήγει το 2011, κάτι βέβαια που από τα "πράσινα χείλη" φυσικά δεν επιβεβαιώνεται.

Νίλσον παρών... Γκούμας απών

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής για τους "πράσινους" στην Παιανία, με τον Ολλανδό τεχνικό, Χενκ Τεν Κάτε να δουλεύει και στην φυσική κατάσταση αλλά και στην τακτική με τους παίκτες του. Στην διπλή προπόνηση της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" ξεκίνησαν το πρωινό πρόγραμμα με ζέσταμα και ολοκλήρωσαν με δίτερμα με έμφαση στη τακτική.

Στο απογευματινό πρόγραμμα μετά από την προθέρμανση, οι παίκτες του 54χρονου Ολλανδού μετά τις οδηγίες στον γυμναστή του συλλόγου επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Οπως και το Σάββατο, ο Γιάννης Γκούμας δεν πήρε μέρος στις προπονήσεις λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί ακόμα ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου.

Στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε και ο Μίκαελ Νίλσον ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Σουηδίας (έχει ρεπό) και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Την Τρίτη επιστρέφουν και οι Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Μπράις Μουν, με τον μέσο από την Μοζαμβίκη να είναι από την Δευτέρα στην Ελλάδα.

Εισιτήρια με Βέρντερ από Τρίτη

Από την Τρίτη 14 Οκτωβρίου θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον κρίσιμο αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βέρντερ Βρέμης για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ (22/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Στη διάθεση των φιλάθλων μας θα τεθούν από την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα Champions League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - WERDER BREMEN, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22/10/2008, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 20 ευρώ έως 100 ευρώ. Η διάθεσή τους θα γίνεται ως εξής:

Σημεία Διάθεσης 14-18/10 Κ-20-21/10/08* 22/10/08

- Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4) 10:30-18:30 10:30 - 15:00
- Είσοδος Λ. Κύμης 10:30 - 18:30 14:00 - 21:45
- Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ) 10:30 - 18:30 14:00 - 21:45
- Β.Α. Είσοδος ΟΑΚΑ (από Λ. Κηφισίας) - 19:00 - 21:45

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των 10 ευρώ στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 4) της Λ. Κύμης και Ειρήνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (801 111 1908) καθημερινές 10:30΄ - 18:30΄.

Για την είσοδό τους στο γήπεδο παρακαλούνται τόσο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας όσο και οι κάτοχοι απλών εισιτηρίων να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

* Την Κυριακή, 19 Οκτωβρίου δεν θα διατίθενται εισιτήρια
















".

Διαγωνισμός για 20 εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ!



Tο SPORT 24 σε συνεργασία με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο 20 Εισιτήρια Διαρκείας περιόδου 2008-2009 για τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Κάντε κλικ εδώ , απαντήστε σωστά στις 3 ερωτήσεις και λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου. Πάρτε μέρος τώρα .


















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ