ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πατέρας Νέρι: "Προέχει το Κόπα Αμέρικα"

Πατέρας Νέρι: "Προέχει το Κόπα Αμέρικα"
New Image

Ο πατέρας του Νέρι Καστίγιο τόνισε στην "La opinion" ότι ο γιος του είναι αφοσιωμένος στo Κόπα Αμέρικα, και ότι μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα θα διαπραγματευτεί με τον Σωκράτη Κόκκαλη για το συμβόλαιό του

Με δηλώσεις που παραχώρησε ο πατέρας του παίκτη στην εφημερίδα "La Opinion" αρνήθηκε να μιλήσει για τα σενάρια που θέλουν ευρωπαϊκούς συλλόγους να πολιορκούν τον παίκτη για να αποσπάσουν την υπογραφή του, τονίζει ότι το μόνο που σκέφτεται ο Νέρι είναι να οδηγήσει το Μεξικό στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, επισημαίνοντας ότι η διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό για το νέο συμβόλαιο του παίκτη μπορεί να περιμένει.
"Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για αυτό. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ξέρει τον Νέρι από τότε που ήταν παιδί και τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Σύντομα θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα, θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και τότε θα δούμε. Μπορεί να είναι μία καλή διαπραγμάτευση για όλους όμως δεν βιαζόμαστε",

τόνισε στις δηλώσεις του ο πατέρας του 23χρονου φορ των "ερυθρολεύκων" και πρόσθεσε:

"Δεν θέλουμε να αποσπαστούμε με τίποτα, είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό το Κόπα Αμέρικα. Ο Νέρι ούτε ρωτά, ούτε ενδιαφέρεται, θέλει να κερδίσει την Αργεντινή, να παίξει στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και να το κερδίσει".

Όσον αφορά το θέμα του τραυματισμού του Καστίγιο, που απειλεί να τον αφήσει εκτός μάχης από την μεγάλη μάχη με την Αργεντινή, στον δεύτερο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα (η Βραζιλία έχει πάρει ήδη το ένα εισιτήριο του τελικού), ισχυρίστηκε ότι έχει παρουσιάσει βελτίωση ο γιος του ενώ προκειμένου να δείξει το πόσο πολύ επιθυμεί να αγωνιστεί, τόνισε:

"Ακόμα και με το ένα πόδι να είναι μόνο καλά, αυτός θα παίξει".

Εν τω μεταξύ, το ιταλικό σάιτ calciomercato.com αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα ότι ο Καστίγιο είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Κόπα Αμέρικα, γεγονός που έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Βαλένθια καθώς και ιταλικών ομάδων να τον αποκτήσουν, με την διοίκηση όμως του Ολυμπιακού να μην έχει πρόθεση να παραχωρήσει τον παίκτη.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ