ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Τίποτα δεν με φοβίζει"

Πατέρας: "Τίποτα δεν με φοβίζει"
Πατέρας

Πατέρας: "Τίποτα δεν με φοβίζει". Π. Γιαννακόπουλος: "Επιθυμία όλων η ομάδα να πάρει τον τίτλο"

Νικόλας Πατέρας:" Η ομάδα ήταν υποτονική στο πρώτο μέρος. Πήραν μπρος οι μηχανές στην επανάληψη και η ομάδα δούλεψε. Δεν θα πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά μας. Θα δούμε καλό ποδόσφαιρο την φετινή χρονιά.

Ωστόσο το 6 στα 6 δεν μου λέει τίποτα. Αυτό ήταν. Ολοι πήραν μπρος στην επανάληψη. Ολοι περιμέναμε το ξέσπασμα του Σισέ. Τίποτα δεν με φοβίζει για τη συνέχεια. Θα πρέπει η ομάδα να παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος είναι φανταστικός

."

Παύλος Γιαννακόπουλος: " Επιθυμία όλων είναι η ομάδα να πάρει τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός ήταν απίθανος στο β' μέρος. Ηταν μια μεγάλη νίκη κι ελπίζω να υπάρξει αναλογη συνέχεια. Ολα να πηγαίνουν καλά και να είναι ομαλά."

Θανάσης Γιαννακόπουλος: " Ηταν πολύ καλός και ευχάριστος ο Παναθηναϊκός. Ο Σισέ αποδοδίδει καλύτερα. Εβαλε δύο γκολ κι ελπίζω σε κάθε ματς να είναι καλύτερος. Το 6 στα 6 δεν μας λέει τίποτε ακόμα. Ελπίζω στη συνέχεια να πάμε καλύτερα".

Γιώργος Βαρδινογιάννης:" Με την είσοδο του Νίνη άλλαξε η εικόνα του Παναθηναϊκού. Είμαι χαρούμενος και ιδιαίτερα ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα και την νίκη".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ