ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Βουλώστε τα στόματα"

Πατέρας: "Βουλώστε τα στόματα"
Πατέρας, οπαδοί, ΟΑΚΑ

Στην Παιανία ο Πατέρας. "Ξεχάστε τον Ολυμπιακό. Βουλώστε στόματα", είπε σε παίκτες και Νιόπλια

Ο Πατέρας αφού είδε την προπόνηση ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να μαζευτούν στο κέντρο του γηπέδου και έπειτα τους είπε: " Ξεχάστε τον Ολυμπιακό και μην ασχολείστε με όσα γράφονται και λέγονται για λίστες ποδοσφαιριστών, οι οποίοι τάχα θα φύγουν από τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, για τα ταξίδια του Αντωνίου στο εξωτερικό. Δεν υπάρχουν αυτά. Για μένα αποτελείτε το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα. Βγάλτε το πάθος σας στο γήπεδο, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Βουλώστε τα στόματα, γιατί εσείς είστε οι καλύτεροι

".

Αφού μίλησε με τους παίκτες ο Νικόλας Πατέρας, είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Κώστα Αντωνίου και τον Νίκο Νιόπλια. Το θέμα της συζητήσεως των τριών ανδρών ήταν το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο και η κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Διαψεύδουν τα περί εξωτερικού και μεταγραφών

Κατηγορηματικά διαψεύδει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα δημοσιεύματα και τις όποιες φήμες για ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στο εξωτερικό.

Από το πρωί της Τρίτης, που έγινε γνωστό πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου είχε πάει ξαφνικό ταξίδι στην Ιταλία για μεταγραφικούς σκοπούς, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αντέδρασαν.

Χαρακτηριστικά, έλεγαν με χιουμοριστικό τρόπο: "Ο Κώστας μέχρι το Γαλάτσι πήγε..." δικαιολογώντας την απάντησή τους πως η θέση των ανθρώπων του συλλόγου είναι στη παρούσα χρονική στιγμή η κατκάκτηση του φετινού νταμπλ και όχι καμία μεταγραφική υπόθεση.

Εξάλλου για την ώρα την δουλειά αυτή την πραγματοποιούν οι σκάουτερ, οι οποίοι παρακολουθούν διαρκώς ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με Χριστοδουλόπουλο στο Κύπελλο

Ο Χριστοδουλόπουλος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο αριστεροπόδαρος μέσος έβγαλε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Εκτός αποστολής έμεινε για άλλη μια φορά ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος κρίθηκε ξανά ανέτοιμος από τον Νίκο Νιόπλια. Ακόμα, από την εξέδρα θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι οι Γκαλίνοβιτς, Δάρλας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, καθώς και ο Μαχλελής ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Ο Νίκος Νιόπλιας συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές. Την αποτελούν οι Τζόρβας, Καρνέζης, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Γκάμπριελ, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Νίνης, Κλέιτον, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Σισέ, Πετρόπουλος και Σαλπιγγίδης.

Σε ότι αφορά, τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ο 45χρονος προπονητής προτίθεται να ξεκουράσει τους Τζιμπρίλ Σισέ και Δημήτρη Σαλπιγγίδη, δίνοντας φανέλα βασικού στην θέση τους, στους Σωτήρη Νίνη και Αντώνη Πετρόπουλο. Οι υπόλοιπες θέσεις δεν θα αλλάξουν σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού ο Τζόρβας αναμένεται να είναι κάτω από το τέρμα του, Βύντρα, Καντέ στα άκρα της άμυνας και Μπιάρσμιρ, Κατσουράνης στο κέντρο της άμυνας. Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα ως αμυντικά χαφ ενώ μαζί τους στο κέντρο ο Καραγκούνης και ο Λέτο, μαζί με τους Νίνη και Πετρόπουλο.

Στη σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ακολούθως έπαιξαν δίτερμα, και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους επιθετικούς της ομάδας να κάνουν εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων. Ατομικά προπονήθηκαν οι Δάρλας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι και Μαρίνος, ενώ ο Μαχλελής απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Νέων.

Καλύτερος ο ΠΑΟ του Σουμ

Το Sport24.gr συγκρίνει τον φετινό Παναθηναϊκό με τον Παναθηναϊκό του Γιτζάκ Σουμ, που κατέκτησε το τελευταίο μέχρι σήμερα πρωτάθλημα, και αποφαίνεται ότι τότε ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την ανάλυση.





























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ