ΗΡΑΚΛΗΣ

Πάτησε Πήλιο με 21

Πάτησε Πήλιο με 21
New Image

Χωρίς τους Χλωρό, Εξουζίδη και Περπερίδη αλλά με τους υπό δοκιμή τερματοφύλακες Πάρντο και Λετσεζιέφσκι αναχώρησε για Πήλιο ο Ηρακλής

Ο Χλωρός όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ χθες αφού ενημερώθηκε, προπονήθηκε μόνος του από κοινού με τον Ερέρα. Ο Εξουζίδης από χθες το βράδυ δεν ανήκει πια στο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης αφού έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και την Βααλβάικ.
Χθες εξάλλου ο Μπάμπης Περπερίδης υπέγραψε το διακανονισμό για τα περσινά οφειλόμενα αποδεχόμενος και αυτός την πρόταση της διοίκησης και συνεχίζει κανονικά στον Ηρακλή αλλά δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στην Πορταριά του Πηλίου με δική του απόφαση και αφού πρώτα συζήτησε με τον Βαγγέλη Βλάχο ενώ ταλαιπωρείται και από μία φλεγμονή κάτω από το γόνατο.

Προβάδισμα για Πάρντο

Αναφορικά με τους Πάρντο και Λετσεζιέφσκι ο Βαγγέλης Βλάχος θα καταλήξει σε έναν από τους δύο με πιθανότερο τον πρώτο που πέρασε με επιτυχία τις χθεσινές ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ξεκινήσουν συζητήσεις για την απόκτησή του.

Χθες εξάλλου στις εγκαταστάσεις της Μίκρας βρέθηκε και ο Οξύζογλου που αν και συζήτησε με τον τεχνικό του Ηρακλή δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή του «Γηραιού» στην Πορταριά του Πηλίου όπως και ο Χουρτάντο που προπονήθηκε και χθες αλλά και ο Βαγγέλης Μητσόπουλος που είχε μείνει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό. Όσο για το νεαρό Μήτσικα; Έχει συμφωνήσει και η απόκτηση του αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της εβδομάδας.

Όσο για τους 21 ποδοσφαιριστές λοιπόν που απαρτίζουν την αποστολή του Ηρακλή είναι οι: Μπαντής, Κολίτσι, Στεφανάκος, Πάρντο, Λετσεζιέφσκι, Κωνσταντίνου, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Πουρσανίδης, Μαυρογενίδης, Παπαζούδης, Παπαστεριανός, Γιάντσης, Μεϊντής, Σουλίδης, Νικολόπουλος, Ραγκουέλ, Τσίνεγκε, Κερμενίδης, Ασλανίδης και Γιαννούλης.

Το μήνυμα του Βλάχου

Πριν από την αναχώρηση της αποστολής ο τεχνικός του Ηρακλή, Βαγγέλης Βλάχος, δήλωσε: " Μπαίνουμε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας, με πολλή διάθεση, αλλά και τα γνωστά προβλήματά μας. Ενώ οι υπόλοιπες ομάδες δίνουν φιλικά παιχνίδια, εμείς τώρα αρχίζουμε ουσιαστικά την προετοιμασία μας και μάλιστα χωρίς συμπληρωμένο ρόστερ.

Ο Ηρακλής, ευτυχώς, διαθέτει πολλά και ικανά νέα παιδιά στο έμψυχο δυναμικό του, ενώ παρέμειναν κάποιοι έμπειροι παίκτες, που θα είναι οι καθοδηγητές των νεαρών. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε με την ψυχική δύναμη και την ενότητα μεταξύ μας να είμαστε πιο ισχυροί από τις άλλες ομάδες σε αυτόν τον τομέα

".

Ο νέος γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Γιάννης Τζιφόπουλος, παρέστη μεν κατά την αναχώρηση της αποστολής στις εγκαταστάσεις της Μίκρας αλλά θα βρεθεί στην Πορταριά από το απόγευμα της Τρίτης αφού πρώτα ρυθμίσει προσωπικές υποχρεώσεις του.

Ξανά για Μιροσάβλιεβιτς


Από εκεί και πέρα στο προσκήνιο επέστρεψε για τον Ηρακλή η περίπτωση του 30χρονου επιθετικού Νέναντ Μιροσάβλεβιτς που στην περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε αρχικά στην Παρτιζάν και στη συνέχεια στην ισπανική Βεθιντάριο.

Κατά τα άλλα στον "Γηραιό" σύμφωνα με πληροφορίες κινούνται για την απόκτηση του 24χρονου Σέρβου μέσου Ζέλικο Κάλατζιτς, υπάρχει πάντα η επικοινωνία με έναν Τσέχο αριστερό μπακ-χαφ καθώς επίσης και ενός Αργεντινού ενώ δεν αποκλείεται η έλευση κι ενός Ισπανού.

Σεντ Ετιέν για Παπαδόπουλο

Στο στόχαστρο της γαλλικής Σεντ Ετιέν βρίσκεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Εκπρόσωποι της γαλλικής ομάδας φρόντισαν τις προηγούμενες μέρες να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες για τον διεθνή με την Εθνική μας κάτω των 19 που βρίσκεται στην Αυστρία συμμετέχοντας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχασαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν στο χθεσινό παιχνίδι με την Ισπανία ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνουν και στον ημιτελικό με την Γερμανία. Έτσι λοιπόν μόνο έκπληξη δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ενδεχόμενη κρούση στον Ηρακλή για την απόκτησή του.

Συνάντηση για το Καυτανζόγλειο


Μεθαύριο Τρίτη διοικητική αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ηρακλής αποτελούμενη από τους κ.κ. Νίκο Χαϊτογλου, Δήμο Πολύκαρπο αλλά και τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου και εκπρόσωπό του στην διοίκηση της ΠΑΕ, Νίκο Παναγόπουλο, θα έχει συνάντηση με την Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Αντικείμενο της συζήτησης η ρύθμιση των οικονομικών εκκρεμοτήτων μεταξύ των δύο πλευρών καθώς και όλα τα κοινού ενδιαφέροντος θέματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Επιτροπής Διοίκησης Καυτανζογλείου στις 9:30 το πρωί.






























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ