ΑΡΗΣ

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Καστίγιο

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Καστίγιο
INTIME SPORTS

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (20/01) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ο Νέρι Καστίγιο μετά τις δύο αναβολές που υπήρξανε στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Στα χαρακτηριστικά της άφιξης του διεθνή Μεξικανού επιθετικού ήταν ότι εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με κιτρινόμαυρο κασκόλ ενώ στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ετοιμότητά του να προσφέρει.

Όταν δε ρωτήθηκε για την παραίτηση του Αργεντινού Έκτορ Ραούλ Κούπερ από την τεχνική ηγεσία του Άρη σημείωσε πως έχει πληροφορηθεί τις εξελίξεις και ότι δεν ήταν κάτι ωραίο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Περιμένω πως και πώς να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Θέλω να δώσω ό,τι καλύτερο έχω για αυτήν την ομάδα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Καστίγιο.


Σχετικά με την παραίτηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ σημείωσε: "Το έμαθα. Εγώ έφτασα σήμερα στην Θεσσαλονίκη και δεν πληροφορήθηκα όλες τις εξελίξεις, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι ωραίο για την ομάδα.


Ο κ. Κούπερ έκανε πολλά πράγματα για τον Άρη. Έχω μιλήσει με ανθρώπους της ομάδας. Πρέπει να κάνω προπονήσεις για να βρεθώ στην καλύτερη κατάσταση. Στην Αμερική ήμουν πριν ένα μήνα. Έπειτα έκανα διακοπές.


Πάντα όταν φτάνω σε μια μεγάλη ομάδα και ειδικά τώρα που ξέρω τι σημαίνει Άρης, ξέρω τι κόσμο έχουμε, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Είναι σίγουρο πως θα δώσω τα πάντα για αυτήν την ομάδα. Θα με αγαπήσει ο κόσμος όπως θα τους αγαπήσω κι εγώ".


Κι όσο για την παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός υποστήριξε: "Μακάρι να παίξω και την Κυριακή κόντρα στον Εργοτέλη αλλά πρέπει να είναι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα.


Χρειάζομαι να κάνω προπονήσεις διότι προέρχομαι από διακοπές. Όποτε είμαι έτοιμος, θα το αποφασίσει ο προπονητής ή ο γυμναστής να με συμπεριλάβει για να μπορώ να δώσω το 100% του εαυτού μου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ