ΑΡΗΣ

"Πάτησε" Θεσσαλονίκη ο Κούπερ

"Πάτησε" Θεσσαλονίκη ο Κούπερ
κούπερ

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Έκτορ Κούπερ και τόνισε: "Ήρθα να δουλέψω". Θερμή υποδοχή από οπαδούς (vids)

"Πάντα οι στόχοι που θέτει μία ομάδα πρέπει να είναι οι ψηλότεροι δυνατοί. Θα κοιτάξουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και για αυτό θα δουλέψουμε", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του ο 54χρονος Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος δεν έκρυψε την ευχάριστη έκπληξή του για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλοι των "κιτρίνων".

"Με εκπλήσσει η υποδοχή. Ήρθα στον Άρη να δουλέψω και αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα. Ανυπομονώ να δω τους παίκτες και τη νέα μου ομάδα".







Πρώτος σταθμός του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Γεωργίας μετά το αεροδρόμιο θα είναι το ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί, ενώ στις 15.30 θα δώσει το "παρών" στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου είναι στο χέρι του αν θα γίνει με την παρουσία κόσμου ή κεκλεισμένων των θυρών.

Το πρώτο παιχνίδι του Άρη με τον Κούπερ στο τιμόνι θα είναι αυτό με την Καβάλα εντός έδρας για τη 10η αγωνιστική, με τον Λατίνο τεχνικό να είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα καθήσει στον πάγκο στον αγώνα με τους "Αργοναύτες" ή αν θα τον παρακολουθήσει από τις εξέδρες του γηπέδου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στην υποδοχή του νέου τεχνικού του Άρη ήταν και μέλη της διοίκησης του συλλόγου, με το κλίμα να είναι ενθουσιώδες από τους οπαδούς και να υπάρχει μάλιστα και μία μεγάλη σημαία της Αργεντινής προς τιμήν του.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ