ΑΡΗΣ

Πάτησε Ζέεφελντ o Άρης

Πάτησε Ζέεφελντ o Άρης
INTIME SPORTS

Στο Ζέεφελντ της Αυστρίας βρίσκεται πλέον η αποστολή του Άρη για το τρίτο μέρος της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σάκης Τσιώλης με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του πρόκειται να πιάσουνε από αύριο το πρωί δουλειά έχοντας μπροστά τους ένα δεκαήμερο με τρία φιλικά παιχνίδια.


Αυτά με τον ΠΑΣ Γιάννενα την Κυριακή (31/07), την Ένωση Παραλιμνίου την Τρίτη (02/08) και την Αλ Χιλάλ την Πέμπτη (04/08), όπως οριστικοποιήθηκε σήμερα το πρόγραμμά, πριν την μετάβαση στην Ιταλία για αυτά με τις Λάτσιο (07/08) και Κάλιαρι (09/08).

Ένα ταξίδι που ήρθε λίγες μόλις ώρες μετά το χθεσινό διεθνές φιλικό παιχνίδι με την Πενιαρόλ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με τον Τσιώλη να έχει στην διάθεσή του και τους νεαποκτηθέντες Μανόλη Παπαστεριανό και Θανάση Τοπούζη.

Το ερώτημα που συνεχίζει να παραμένει ωστόσο για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό έχει να κάνει με το τι μέλλει γενέσθαι με τον κεντρικό φορ που ευελπιστεί η απόκτησή του να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου δεν υφίσταται πλέον αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός προτίθεται να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού ακόμη και μέχρι αύριο στον Ατρόμητο σε αντίθεση με τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Κι όσο για τον Ντάντε Λόπεζ ούτε και σήμερα υπήρξε κάποια εξέλιξη με τον διεθνή Παραγουανό που δεν έδειξε να τοποθετείται στην πρόταση της ΠΑΕ Άρης που έχει στα χέρια του από την περασμένη Παρασκευή για συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας.

Πως όμως σχολιάζει ο εκ των κεντρικών αμυντικών του Άρη, ο Δημήτρης Κοτσώνης, το τρίτο μέρος της προετοιμασίας του Άρη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας; " Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της νέας χρονιάς".

Κι όσο για τα φιλικά που θα γίνουνε σε Αυστρία και Ιταλία πρόσθεσε: " Είναι πολύ δύσκολα φιλικά. Θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε και πιστεύω θα τα πάμε πάρα πολύ καλά".

Από την πλευρά του ο νεαρός επιθετικός του Άρη, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, σημείωσε: " Είμαστε σε καλό επίπεδο πρέπει όμως να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Τέλος σχετικά με το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τόνισε: " Είναι πολύ καλό. Είμαστε μια οικογένεια. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο κάτι που είναι πολύ θετικό".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ