ΜΙΛΑΝ

Πάτο: "Ας προσέχει πίσω της η Ίντερ"

Πάτο: "Ας προσέχει πίσω της η Ίντερ"
Πατο-Μιλαν

Η ψυχολογία των "ροσονέρι" είναι στα ύψη μετά τη νίκη στην έδρα της Φιορεντίνα, με τον Αλεσάντρο Πάτο να προειδοποιεί: "Ας προσέχει πίσω της η Ίντερ, υπάρχει η Μίλαν".

Το σίγουρο πάντως είναι πως στο στρατόπεδο των "ροσονέρι" η ψυχολογία είναι στα ύψη, με τον Αλεσάντρε Πάτο να στέλνει μήνυμα -κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε εκδήλωση της Nike- στην ομάδα του Μουρίνιο πως έχουν πλέον έναν πολύ επικίνδυνο ανταγωνιστή στη μάχη του σκουντέτο.
"Τώρα η Ίντερ θα πρέπει να κοιτάζει πίσω της, υπάρχει και η Μίλαν", τόνισε ο 20άχρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος στην ερώτηση για το αν θα... έδινε το Τσάμπιονς Λιγκ στην Ίντερ ώστε να πάρει η Μίλαν το πρωτάθλημα, δήλωσε:

"Όχι. Δεν υπογράφω για κάτι τέτοιο, καθώς κοιτάζω μόνο την ομάδα μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο δρόμο, παίζοντας για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Την Πέμπτη πανηγυρίσαμε με τον Γκαλιάνι και τον Λεονάρντο".

Αναφορικά δε με το Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού όπου φιλοδοξεί να δηλώσει "παρών" με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας, είπε: "Το να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της χώρας μου είναι το όνειρό μου από τότε που ήμουν παιδί και θα κάνω τα πάντα για να πείσω τον Ντούνγκα να με πάρει στη Νότια Αφρική".

Τέλος, ο Πάτο έσπευσε να υπερασπιστεί τον Μάριο Μπαλοτέλι που βρέθηκε πρόσφατα στο στόχαστρο για την επιλογή του να πάει στο "Σαν Σίρο" να δει τη... Μίλαν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Ο Μάριο είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Εάν δεν είχα υποχρεώσεις, θα πήγαινα και εγώ να δω την Ίντερ κόντρα στην Τσέλσι, ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Δεν χρειάζεται να δραματοποιούμε τα πράγματα. Τουλάχιστον, αυτή είναι η νοοτροπία των Λατινοαμερικανών".










TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ