COPA AMERICA

Πάτο: "Σειρά μου να λάμψω"

Πάτο: "Σειρά μου να λάμψω"

Ο Αλεσάντρε Πάτο δήλωσε απόλυτα έτοιμος για να σηκώσει το Κόπα Αμέρικα με την Βραζιλία και πρόθυμος να αναλάβει το δύσκολο έργο να "γεμίσει" τα παπούτσια του Ρονάλντο.

Είναι καιρός για τη νέα γενιά της Βραζιλίας να πρωταγωνιστήσει, και το φετινό Κόπα Αμέρικα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξει η nouvelle vague των "καριόκας" τι αξίζει.

Μια από τις μεγάλες ελπίδες είναι και ο Αλεσάντρε Πάτο, στον οποίο ο Μάνο Μενέζες έχει πολλάκις εκφράσει την πίστη του. Ο ίδιος ο Πάτο σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε πανέτοιμος για τις προκλήσεις που θα φέρει η διοργάνωση στη Βραζιλία, όσο και σε αυτόν που θα μπει στα γήπεδα της Αργεντινής με το νούμερο 9 στην πλάτη.

"Ο Μάνος Μενέζες με προορίζει για φουνταριστό και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω σε αυτή τη θέση".

"Έχω ακόμα πολλά να μάθω αλλά έχει έρθει η ώρα μου. Είμαι έτοιμος να παλέψω μέχρι τέλους και να κερδίσω τον τίτλο. Έχουμε καλή ομάδα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πάρουμε το Κόπα Αμέρικα".

"Είναι τιμή για μένα που μου δόθηκε η φανέλα με το 9. Τη φόραγε ο Ρονάλντο που ήταν το είδωλό μου και τώρα είναι η στιγμή να λάμψω εγώ φορώντας την", ήταν τα... βαριά λόγια του Πάτο και μένει να φανεί κατά πόσο θα βγει αληθινός. Υπομονή μέχρι τα χαράματα του Σαββάτου όπου θα γίνει η έναρξη του 43ου Κόπα Αμέρικα...

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ