ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Πατσέτα: "Δουλέψτε καλά, ουδείς είναι πάνω από την ομάδα"

Πατσέτα: "Δουλέψτε καλά, ουδείς είναι πάνω από την ομάδα"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΤΟ TWITTER

Ο Πατσέτα τόνισε κατά την παρουσίασή του από την ΒιγιαρεάΛ ότι δεν διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά θα την αποκτήσει γρήγορα ενώ δεν έκρυψε την υπερηφάνειά του για το γεγονός πως η διοίκηση του συλλόγου τον εμπιστεύτηκε για τον πάγκο.

Τα πρώτα ρεπορτάζ μετά τη λύση της συνεργασίας της Βιγιαρεάλ με τον Κίκε Σετιέν έφερναν τον Ραούλ μία ανάσα από το να μετακομίσει στο "Θεράμικα", όμως τελικά έγινε η ανατροπή, με τους ανθρώπους του κίτρινου υποβρυχίου να στρέφονται αλλού την τελευταία στιγμή και να έρχονται σε συμφωνία με τον Ρόχο Χοσέ Μαρτίν, κατά κόσμον Πατσέτα.

Το απόγευμα της Δευτέρας η ισπανική ομάδα, πρώτη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, έκανε την παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον 55χρονο να εμφανίζεται ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που του δόθηκε και να ξεκαθαρίζει πως το σημαντικότερο πράγμα είναι να αγωνίζονται ως ομάδα.

"Δεν έχω προπονήσει ποτέ ομάδα που παίζει στην Ευρώπη. Δεν έχω εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά θα την αποκτήσω γρήγορα. Φτάνω σε μια σημαντική ομάδα, με έναν πρόεδρο που είναι πολλά χρόνια στην ηγεσία και έχει σταθερότητα. Είναι ένας σύλλογος πρότυπο, πολύ δεμένος. Έχω φιλοδοξίες από τον εαυτό μου όπως και ο σύλλογος.

Αισθάνομαι υπερήφανος που η Βιγιαρεάλ πόνταρε σε εμένα, που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Έχω ένα μοντέλο διαχείρισης παιχνιδιού και ομάδας παρόμοιο με τη Βιγιαρεάλ. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε προπονήσει, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα το χειριστούμε αυτό. Αν δεν πίστευα ότι έχω τις προδιαγραφές, δεν θα ερχόμουν.

"Θα παίξουμε στο μοντέλο που θέλει ο σύλλογος. Πρέπει να είμαστε σκληροί, αλλά οι παίκτες πρέπει να διασκεδάσουν. Θα δουλεύουμε πάντα ως ομάδα, αναδεικνύοντας τις ατομικότητες, αλλά πάντα ξεκινώντας από την ομάδα.

Δουλέψτε, δουλέψτε και δουλέψτε καλά. Η ομάδα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα", τόνισε ο νέος προπονητής του κίτρινου υποβρυχίου και πρόσθεσε:

"Έχω έρθει για να κερδίσω. Με έφεραν εδώ για αυτό. Είναι η έκτη εμπειρία μου που ξεκινάω σε ομάδα στα μέσα της σεζόν. Το έχω ξανακάνει και με καλά αποτελέσματα. Θα το πετύχουμε ξανά. Με καλύτερους παίκτες και μεγαλύτερη ομάδα.

Είμαι βαθιά ευγνώμων που με πρόσεξε ένας σύλλογος σαν την Βιγιαρεάλ.Ο στόχος είναι να κερδίσουμε την Αλμερία, το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε να δώσουμε επτά παιχνίδια μέσα 22 μέρες. Πρώτα θέλουμε νίκη στην Αλμερία, έπειτα θα πάμε στην Ευρώπη με αυτούς που είναι καλύτεροι".

TAGS ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ