ΙΝΤΕΡ

Πατσίνι: "Δεν εξαρτάται από εμένα"

MILAN, ITALY - JANUARY 22:  Giampaolo Pazzini of FC Internazionale Milano gestures during the Serie A match between FC Internazionale Milano and SS Lazio at Stadio Giuseppe Meazza on January 22, 2012 in Milan, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
Πατσίνι GETTY IMAGES

Αυτή την απάντηση έδωσε σε φίλους της Ίντερ ο Τζανπάολο Πατσίνι όταν του ζήτησαν να παραμείνει στον σύλλογο. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε 27χρονος, ποιες είναι οι προθέσεις των "νερατζούρι" και πώς συνδέεται η Γιουβέντους.

Στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως σπρώχνει τον Τζαμπάολο Πατσίνι η Ίντερ.

Οι "νερατζούρι" απέκτησαν τον Ροντρίγκο Παλάσιο, ενδιαφέρονται για τον Ματία Ντέστρο και γι' αυτό εξετάζουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ιταλού επιθετικού.

Σύμφωνα με την "Tuttosport" οι οπαδοί ζήτησαν από τον Πατσίνι να παραμείνει στην ομάδα, όμως, ο ίδιος φέρεται να απάντησε: "Δεν εξαρτάται από εμένα αυτό που ζητάτε. Δε θα είμαι μέρος του πλάνου. Θα έπρεπε να μιλήσετε με τη διοίκηση. Εγώ θα προσπαθήσω να τους αλλάξω άποψη, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα".

Εν τω μεταξύ, στη γωνία περιμένει η Γιουβέντους, η οποία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα αποκτήσει οπωσδήποτε έναν επιθετικό και με δεδομένο πως η περίπτωση του Ρόμπιν φαν Πέρσι δεν είναι εύκολη υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις, μία εκ των οποίων είναι και αυτή του Πατσίνι.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ