ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πατσίνι και Φορλάν οι στόχοι στην επίθεση

Πατσίνι και Φορλάν οι στόχοι στην επίθεση
Πατσίνι-Σαμπντόρια

Πρόταση έως 20.000.000 ευρώ στη Σαμπντόρια για τον Πατσίνι ετοιμάζεται να καταθέσει η Γιουβέντους. Εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση οι Φορλάν και Ρόσι

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο φορ των "μπλουτσερκιάτι" (τρίτος σκόρερ στη Serie A με 19 τέρματα) Τζαμπάολο Πατσίνι αποτελεί τον βασικό στόχο των Τορινέζων για την επιθετική τους γραμμή, με τους ανθρώπους της "βέκια σινιόρα" να είναι έτοιμοι να καταθέσουν μέχρι και 20 εκατομμύρια ευρώ αλλά και να είναι διατεθειμένοι να δώσουν και έμψυχα ανταλλάγματα όπως οι Τζοβίνκο και Αλμιρόν.
Καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις αναμένεται βέβαια να παίξει και η γνώμη που θα έχει ο νέος τεχνικός της Σαμπντόρια (φαβορί να αναλάβει ο Ντομένικο Ντι Κάρλο) ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Sportmediaset.it", υπάρχουν και άλλες δύο εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Πατσίνι.

Η μία είναι ο Ντιέγο Φορλάν, με το ατού της Γιουβένους στην περίπτωση του Ουρουγουανού να είναι οι καλές σχέσεις με τους διοικούντες την Ατλέτικο, και η άλλη είναι ο Τζουζέπε Ρόσι της Βιγιαρεάλ, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο.

Απολαύστε ζωντανά το Campionato από το Conn-X TV.








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ