ΙΝΤΕΡ

Πατσίνι: "Να πάμε καλύτερα του χρόνου"

Inter Milan's Giampaolo Pazzini controls the ball during the Italian Serie A soccer match against Fiorentina at the San Siro Stadium in Milan May 8, 2011. REUTERS/Paolo Bona  (ITALY - Tags: SPORT SOCCER)
Inter Milan's Giampaolo Pazzini controls the ball during the Italian Serie A soccer match against Fiorentina at the San Siro Stadium in Milan May 8, 2011. REUTERS/Paolo Bona (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Ιταλός επιθετικός της Ίντερ, Τζαμπάολο Πατσίνι ήταν χαρούμενος που η ομάδα του κέρδισε την Φιορεντίνα αλλά τόνισε πως του χρόνου θα πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι...

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σαμπντόρια σκόραρε στο 3-1 επί των "βιόλα" και αύξησε τα προσωπικά του τέρματα για φέτος στον ιταλικό σύλλογο σε εννέα.

Ωστόσο η Ίντερ δεν στέφθηκε πρωταθλήτρια αφού το Σάββατο η πρωταθλήτρια Μίλαν κατέκτησε και μαθητικά τον τίτλο παρά την ισοπαλία με 0-0 επί της Ρόμα στο "Ολίμπικο".

"Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα", είπε ο 26άχρονος σε ιταλικά μέσα. "Ήθελα να διατηρήσω την καλή φόρμα που έχω τον τελευταίο καιρό αλλά και να κρατήσουμε επίσης την δεύτερη θέση".

"Όταν ήρθα σε αυτήν την ομάδα ο στόχος μου ήταν να αποδείξω πως μπορώ να τα καταφέρω σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα, που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις", πρόσθεσε.

"Θα πρέπει την επόμενη χρονιά να πάμε καλύτερα ως ομάδα αλλά και εγώ προσωπικά. Να επανέλθουμε στις κατακτήσεις τίτλων".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ