ΑΡΗΣ

Πέφτουν οι τόνοι με Βελλίδη

Πέφτουν οι τόνοι με Βελλίδη
INTIME SPORTS

Μία μέρα μετά φαίνεται πως πέφτουνε οι τίτλοι τέλους της ρήξης που είχε διαφανεί μεταξύ του τεχνικού του Άρη, Μάκη Κατσαβάκη, και του διεθνή τερματοφύλακα της ομάδας Μάρκου Βελλίδη

Τέλος καλά όλα καλά στην διαφαινόμενη διάσταση που πήρε το πειθαρχικό παράπτωμα μεταξύ του τεχνικού του Άρη, Μάκη Κατσαβάκη, και του τερματοφύλακα της ομάδας, Μάρκου Βελλίδη.

Ένα πειθαρχικό παράπτωμα που έλαβε χώρα πριν την σέντρα του χθεσινού παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Κι αν χθες το βράδυ μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρξε συνάντηση μεταξύ μελών της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και του Κατσαβάκη, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, για το συγκεκριμένο θέμα κάτι ανάλογο συνέβη σήμερα με τον Βελλίδη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κι ενώ ακόμη δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αυτή αναμένεται να είναι της λογικής να πέσουνε οι τόνοι ώστε να μην δοθεί συνέχεια.

Υπενθυμίζεται πως ο Κατσαβάκης μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε δηλώσει στην Συνέντευξη Τύπου: " Το χόνδρινε πολύ το παιχνίδι ο Μάρκος πριν από λίγο στα αποδυτήρια.

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα από τα προηγούμενα παιδιά που αποχώρησαν. Δεν μπορεί να είναι αυθάδης ένας ποδοσφαιριστής στον προπονητή και τον συνεργάτη του.

Εγωισμοί, νεύρα και μαγκίτσες στην άκρη. Ο Άρης είναι πάνω απ' όλους μας. Χόντρυνε το παιχνίδι πολύ ο φίλος μας ο Βελλίδης. Θα πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ