ΠΑΟΚ

Πέφτουν οι υπογραφές

Πέφτουν οι υπογραφές
παοκ πανηγυρικο

Τελικά αύριο θα υπογράψει το εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Χοσέ Σατίρο Ντο Νασιμέντο

Αύριο θα γίνει στην αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης στο παιχνίδι που ακολουθεί, το τοπικό ντέρμπι Ηρακλή- ΠΑΟΚ. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε χθές ο Ηλίας Χαραλάμπους και θα απουσιάσει από ένα προσεχές παιχνίδι της ομάδας του.
Ο Μόμσιλο Βούκοτιτς δεν έχει ακόμα αποφασίσει, αλλά προσανατολίζεται να τον αφήσει εκτός πιθανώς από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, μετά από τρεις αγωνιστικές, δεδομένου ότι στα παιχνίδια με Ηρακλή και Ολυμπιακό ο κύπριος μεσοαμυντικός είναι αναγκαίος περισσότερο λόγω της σπουδαιότητας των παιχνιδιών.

Στον ΠΑΟΚ η χθεσινή μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ έφερε πέρα από τα έσοδα των εισπράξεων και την ικανοποίηση στους κόλπους της ομάδας για την επιστροφή στις νίκες μετά από δυο μήνες περίπου.

Στάμος: "Θα κυνηγήσουμε τον Σικαμπάλα"

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοσθένης Στάμος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τις υποθέσεις των Χριστοδουλόπουλου και Σικαμπάλα αλλά αυτής του Ρολφ Φρίνγκερ.

"Υπήρχε μία ένταση στο δικαστήριο και έγινε μία πρόταση από την πλευρά του παίκτη για 600.000 ευρώ μετρητά για να τον αφήσουμε ελεύθερο αλλά δεν έγινε δεκτή από τον κ. Βεζυρτζή", τόνισε για την εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ενώ παραδέχτηκε για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ στο πρόσωπο του διεθνή επιθετικού: "Tο καλοκαίρι η Λίβερπουλ είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της με δύο προσφορές οι οποίες απορρίφθηκαν από την ΠΑΕ", και συνέχισε: " Οι φήμες λένε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από ελληνική ομάδα. Αν χάσει την υπόθεση ο κ. Χριστοδουλόπουλος νομίζω ότι θα επιστρέψει στην ομάδα, αυτό θα του επιβάλλει ο νόμος. Ξέρω ότι ο κ. Βεζυρτζής, όπως και οι κ.κ Οικονομίδης και Αποστολίδης μίλησαν μαζί του, του φέρθηκαν σαν παιδί τους, αλλά ο ίδιος ο παίκτης είπε ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω στον ΠΑΟΚ, το είπε και στο δικαστήριο".

Ο κ. Στάμος αναφέρθηκε και για την υπόθεση του Σικαμπάλα λέγοντας: "Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε στραβά από την αρχή, όταν τον πήραμε στον ΠΑΟΚ. Δεν είχε πάει φαντάρος, το πρόβλημα ήταν τεράστιο έφυγε και δεν ξαναγύρισε ενώ νομίζω ότι επίτηδες πήγε στην Αίγυπτο για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Δεν ξέρω τι γίνεται, είναι ο χαρακτήρας του, έκανε προ ημερών μία καινούργια καταγγελία ότι δεν θέλει να επιστρέψει.

Έστειλε επίσης ένα έγγραφο που αποδεικνύεται ότι έχει συμφωνήσει για πέντε χρόνια με την Ζάμαλεκ, η ομάδα της Αιγύπτου ήξερε ότι έχει συμβόλαιο μαζί μας και τώρα όλα θα παιχθούν στις αποζημιώσεις από την FIFA. Δεν θέλω να πω για το ποσό της αποζημίωσης αλλά μπορούμε να κερδίσουμε από 500.000 ευρώ μέχρι 1,5 εκ. ευρώ. Εμείς θα ζητήσουμε και παραπάνω.

Νομίζω ότι φταίει ο χαρακτήρας του, ίσως να ήταν και θύμα των μάνατζερ του γιατί αυτός έλεγε ότι δεν παίρνει χρήματα ενώ ο ΠΑΟΚ τον πλήρωνε κανονικά. Εμείς το μόνο πλέον που έχουμε να κερδίσουμε είναι να πάρουμε μία καλή αποζημίωση, γιατί δεν πρόκειται να το ξαναδούμε στην Τούμπα. Επίσημα δεν μας έχει απαντήσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου για την χρονική διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας και έχουν περάσει πέντε μήνες".

Τέλος αναφορικά με την περίπτωση Φρίγκερ είπε: "Η υπόθεση του κ. Φρίγκερ κλείνει αύριο, μόλις καταβάλλουμε και την τελευταία δόση των 50.000 ευρώ και όλα τελειώνουν".


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ