ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αποκλείστηκε από την αποστολή ο Καμαρά

Αποκλείστηκε από την αποστολή ο Καμαρά
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Ανρί Καμαρά, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποκλείστηκε από την αποστολή, θα παραταχθεί ο Ατρόμητος κόντρα στον Εργοτέλη (13/03, 15.00)

Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου το Σάββατο για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (13/03, 15.00) κόντρα στον Εργοτέλη.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Γιώργου Δώνη αναζητά εναγωνίως τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους πόντους, οι οποίοι σε ενδεχόμενη κατάκτησή τους θα αποτελέσουν σημαντική βαθμολογική "ανάσα" στην προσπάθεια που καταβάλλει για την απομάκρυνση από τη ζώνη του υποβιβασμού και ως εκ τούτου τη σωτηρία.

Η τελευταία όμως μέρα της προετοιμασίας δεν κύλησε όπως ακριβώς θα επιθυμούσε ο Έλληνας τεχνικός με τον Ανρί Καμαρά να υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Αυτό είχε ως συνέπεια να αποκλειστεί από την αποστολή που ανακοίνωσε μετά το πέρας της προπόνησης και να στερήσει με αυτόν τον τρόπο ένα ακόμα πολύτιμο "όπλο" από τη φαρέτρα του προπονητή του, πέραν των Μιχαηλίδη, Μπαζίνσκι και Τάτο, στις υπηρεσίες των οποίων ήδη δεν μπορούσε να υπολογίζει.

Αναλυτικά η αποστολή: Ιτάνζ, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Δάρλας, Ολιβέιρα, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος, Καραλής, Καραγκούνης, Αθανασίου.

* Η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου για το Ηράκλειο με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Σπύρο Σοφιανό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ