EUROPA LEAGUE

Πέκοβιτς: "Δεν έχουμε ακόμα αποκλειστεί"

Πέκοβιτς: "Δεν έχουμε ακόμα αποκλειστεί"

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής της Λάτσιο Βλάντιμιρ Πέκοβιτς, παρά την ήττα με 2-0 από την Φενέρ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η Φενέρμπαχτσέ απέκτησε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ μετά τη νίκη με 2-0 επί της Λάτσιο.

Ο προπονητής της Λάτσιο Βλάντιμιρ Πέκοβιτς αναγνώρισε τις δυσκολίες ενόψει της ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσέ ωστόσο, δήλωσε ότι το αποτέλεσμα μπορεί να ανατροπή στον επαναληπτικό.

" Αν λάβουμε υπόψιν μας το γεγονός ότι έχουν καταλογιστεί τρία πέναλτι και έχουμε δεχτεί δύο κόκκινες κάρτες στα τελευταία πέντε παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Το αποτέλεσμα μπορεί να ανατραπεί. Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε κεκλεισμένων των θυρών.

Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Είναι ντροπή που ο Μάουρι δέχτηκε κάρτα για φάουλ. Πρέπει να παλέψουμε και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα βρούμε στον δρόμο μας.

Είναι καλό που παίζουμε ντέρμπι με την Ρόμα καθώς οι παίκτες δεν θα έχουν δικαιολογίες όσον αφορά το κίνητρο και την αυτοσυγκέντρωση", ήταν τα λόγια του Πέκοβιτς μετά την λήξη του αγώνα με την Φενέρ.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. " Ο Κλόζε είναι σχεδόν έτοιμος, αν και δεν είμαι σε θέση να πω από τώρα αν θα παίξει στο ντέρμπι. Ελπίζω πως θα τον έχω στη διάθεσή μου στη ρεβάνς με τη Φενερμπαχτσέ".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ