ΚΟΣΜΟΣ

Πελέ: "Ερνάντες ο νέος... Μέσι"

Πελέ: "Ερνάντες ο νέος... Μέσι"

Ο Πελέ έχει εντυπωσιαστεί τόσο πολύ από την πρώτη σεζόν του Χαβιέρ Ερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν δίστασε να δηλώσει ότι μπορεί να γίνει ο νέος... Λιονέλ Μέσι.

"Χωρίς αμφιβολία ο Ερνάντες είναι ένας υποσχόμενος παίκτης. Είναι εξαιρετικός, έχω δει μερικά παιχνίδια του στην τηλεόραση και είναι φανταστικός", τόνισε το "μαύρο διαμάντι" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε συνέντευξη Τύπου, για να προσθέσει:

"Μπορεί να γίνει ο νέος Μέσι επειδή έχει σπουδαίο ταλέντο, είναι μεγάλη έκπληξη όπως ήταν ο Ούγκο Σάντσες επειδή είναι ένας ακόμα που σκοράρει πολλά τέρματα.

Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο, καθώς δεν ξέρουμε ακόμα πως θα τα πάει στην Εθνική Μεξικού... αλλά χωρίς αμφιβολία έχει τεράστιες προοπτικές".

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Πελέ δεν έμεινε μόνο στη σύγκριση του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο την τελευταία διετία με τον ανερχόμενο άσο των "κόκκινων διαβόλων" αλλά έκανε και κριτική στον Μέσι για την παρουσία του στην Εθνική Αργεντινής.

"Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του Μέσι της Μπαρτσελόνα και του Μέσι της Αργεντινής. Όταν ο Μέσι παίζει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του δεν είναι ο ίδιος παίκτης", συμπλήρωσε.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ