ΚΟΣΜΟΣ

Πελέ: "Θα στείλω video στον Μέσι"!

Πελέ: "Θα στείλω video στον Μέσι"!

Ο Πελέ φρόντισε να "προκαλέσει" τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ιαπωνία. Διαβάστε τί δήλωσε!

Ο Πελέ επισκέφτηκε τη Δευτέρα (17/10) διάφορες περιοχές της Ιαπωνίας που επλήγησαν τον περασμένο Μάρτιο από το φονικό τσουνάμι και τους σεισμούς, και στο πλαίσιο της συνάντησής του με αρκετά παιδιά δεν έχασε την ευκαιρία να "πετάξει το γάντι" στον Μέσι.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 20ου αιώνα θυμήθηκε πρόσφατες δηλώσεις του άσου της Μπαρτσελόνα, όπου είχε πει μεταξύ άλλων ότι δεν έχει δει ποτέ τον Πελέ αγωνιζόμενο, και έστειλε από την "χώρα του ανατέλλοντος ηλίου" μήνυμα στον κορυφαίο άσο της "στρογγυλής Θεάς" αυτή την εποχή.

"Ίσως να μην έχει δει πραγματικά, είναι όμως λογικό όταν ένας παίκτης συγκρίνεται με κάποιον άλλο να μην ενδιαφέρεται για τη σύγκριση.

Αν δεν με έχει δει να παίζω, θα κάνω ό,τι ακριβώς έκανα και με τον Μαραντόνα. Θα του στείλω ένα video με τον "Αιώνιο Πελέ" και θα δει", δήλωσε με νοήμα ο 71χρονος Βραζιλιάνος.

Να σημειωθεί ότι 24.000 άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν σε καταφύγια ή προσωρινά σπίτια μετά την τραγωδία του περασμένου Μαρτίου, με το "μαύρο διαμάντι" να κάνει με το τρένο το ταξίδι Τόκιο-Σεντάι αλλά και να επισκέπτεται την περιοχή της Φουκουσίμα.

Μάλιστα, ο Πελέ επισκέφτηκε την πόλη Νατορί όπου έχασαν τη ζωή τους πάνω από 1600 άτομα, αφήνοντας λουλούδια σε μνημείο που έχει χτιστεί για τα θύματα από το τσουνάμι.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ