ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελεγκρίνι: "Η Λίβερπουλ δεν είναι μόνο ο Σουάρες"

Πελεγκρίνι: "Η Λίβερπουλ δεν είναι μόνο ο Σουάρες"

Ο Μανουέλ Πελεγρίνι προειδοποίησε τους παίκτες του ότι η Λίβερπουλ είναι σε σπουδαία κατάσταση ενώ παράλληλα εκτίμησε ότι 5-6 ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο.

"Είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο της Premier League. Απομένουν δύο ακόμα αγωνιστικές αλλά αυτό το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Πέντε έξι ομάδες θα διεκδικήσουν μέχρι το φινάλε τον τίτλο", σχολίασε ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ το απόγευμα της Πέμπτης (19:30) και πρόσθεσε:

"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ και ξέρουμε ότι δεν είναι μόνο ο Σουάρες που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είναι σε σπουδαία φόρμα, παίζουν πολύ καλά και πρέπει να προσέξουμε".

Από την πλευρά του ο Τζέιμς Μίλνερ χαρακτήρισε επικίνδυνο παίκτη τον Λουίς Σουάρες συμπληρώνοντας ωστόσο ότι "υπάρχουν και άλλοι παίκτες της Λίβερπουλ που μπορούν να κάνουν τη ζημιά" ενώ τόνισε πως η Σίτι έχει το μομέντουμ για να κλείσει με δύο σερί νίκες τον πρώτο γύρο.

Όσον αφορά στον Χεσούς Νάβας, παραδέχτηκε ότι "η Λίβερπουλ παίζει πολύ καλά αυτό το διάστημα" αλλά επεσήμανε ότι στο στρατόπεδο της Σίτι υπάρχει η αυτοπεποίθηση μεταξύ των παικτών ότι μπορούν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Υπενθυμίζεται ότι οι "πολίτες" οδεύουν στη μετωπική σύγκρουση με τους "κόκκινους" έχοντας το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία, με απολογισμό 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και 35 γκολ στο ενεργητικό τους έναντι μόλις 5 κατά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ