ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέλκας: "Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Μπάλντοκ, είμαι 100% σίγουρος ότι αυτός μας έδωσε τη δύναμη να κερδίσουμε σήμερα"

Πέλκας: "Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Μπάλντοκ, είμαι 100% σίγουρος ότι αυτός μας έδωσε τη δύναμη να κερδίσουμε σήμερα"
PRINTSCREEN

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πέλκα μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ.

Η Εθνική Ελλάδας πήρε τη νίκη στο Γουέμπλεϊ επί της Αγγλίας και ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για τον Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι ξεκάθαρο σήμερα το τι έγινε, ότι όλο αυτό ήταν για το φιλαράκι μας, για τον Γιώργο μας, που ήταν μαζί μας σήμερα πιστεύω. Είμαι 100% σίγουρος ότι αυτός μας έδωσε τα πάντα, τη δύναμη να κερδίσουμε σήμερα εδώ μέσα. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει και επίσης στα αποδυτήρια μέσα δεν υπήρχε καν πανηγύρι. Ήμασταν όλοι... μας βγήκε όλο μέσα στα αποδυτήρια σήμερα γιατί όλοι ήμασταν όλη τη μέρα από χθες και σήμερα σφιγμένοι, άμα βλέπατε τα πρόσωπά μας, ήμασταν όλοι δύσκολα. Ήταν πραγματικά για αυτόν. Τέτοια πράγματα όταν συμβαίνουν το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα και αυτό που έγινε τώρα πραγματικά λες και δώρο ήταν από τον Θεό, από τον ίδιο τον Γιώργο να συμβεί, να μας δώσει και εμάς λίγο κάτι γιατί αυτή η απώλεια πραγματικά στοιχίζει απεριόριστα".

Για τον Μπάλντοκ: "Ο Γιωργάρας… Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Ήταν ένα παιδί τρομερό, μπήκε στην παρέα, μπήκε κατευθείαν στο κλίμα σαν να ήταν μαζί μας χρόνια και να έπαιζε σαν μωρό παιδί με το εθνόσημο στο στήθος. Θα θυμάμαι τα πάντα, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Να δώσω και εγώ τα συλλυπητήρια μου στους οικείους του, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς. Μίλησα με τον Λημνιό, δεν μπορούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο. Αυτό θα το ζούμε καθημερινά, θα είναι άδεια η θέση… Πραγματικά πρέπει να είμαστε όλοι κοντά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΜΠΑΛΝΤΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ