ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πεντάρα ο Ατρόμητος στην Τσβόγκε

Πεντάρα ο Ατρόμητος στην Τσβόγκε
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί Βουλγαρικού εδάφους επικράτησε με 5-1 της Τσβόγκε ομάδα Β’ Κατηγορίας

Εύκολη νίκη με 5-1 επί της Τσβόγκε ομάδα Β’ Κατηγορίας που έχασε την άνοδο στα πλέϊ οφ, πέτυχε την Παρασκευή ο Ατρόμητος στο τελευταίο του φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους.

H ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειξε για μια ακόμη φορά έδειξε αποτελεσματικότητα, αλλά και ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Στο 32’ ο Γιαννούλης συνεργάστηκε με τον Μπέλιτς και σε σέντρα του τελευταίου, ο Ράιτσεβ σκόραρε με κεφαλιά στην εστία της ομάδας του. Το 2-0 έγινε στο 41’ με σουτ του Μπέιτς.

Στο β’ ημίχρονο οι Βούλγαροι ήταν εκείνοι που μείωσαν το σκορ, με πέναλτι στο 64’ του Στόεβ. Όμως στη συνέχεια ο Ατρόμητος επιδόθηκε σε επιθετικό μονόλογο και στο 71’ ο Επστάιν’ έπαιξε το ένα-δύο με τον Πίτου Γκαρσία, ο Γερμανός έβγαλε τη σέντρα και ο Καραμάνος σκόραρε, για το 3-1.

Στο 78’ ο Νάστος έβγαλε τη σέντρα και ο Τάτος με πλασέ έκανε το 4-1, ενώ στο 84’ ο Επστάιν έβγαλε τη σέντρα με τον Τάτο και πάλι να πλασάρει για το 5-1.

Ατρόμητος: Ιτάνζ (57’ Ραχιώτης), Νάστος, Γιαννούλης (61’ Αργυρός), Φυτανίδης(69 Γρομητσάρης), Τόμας (61’ Καντούτσης), Μπάλλας (59’ Τάτος), Πίτου Γκρασία, Αθανασίου (57’ Μακρής), Μπέλιτς (57’ Επστάιν), Μπρίτο (61΄Καραμάνος), Αναστασάκος (69’ Καϊμακαμούδης).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ