ΠΑΟΚ

Πεντάρα στην Ζούντφεν

Πεντάρα στην Ζούντφεν
βιειρινια

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 5-0 την ερασιτεχνική Ζούντφεν στο τρίτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να κάνει νέες δοκιμές αφού χρησιμοποίησε ξανά αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του ενώ τα γκολ σημείωσαν οι Κουτσιανικούλης (30΄), Αναστασάκος (31’), Μαλεζάς (36΄), Παπάζογλου (41΄) και Φιλομένο (80΄).
ΖΟΥΝΤΦΕΝ: Μπέργκιν, Φρίνκινγκ, Λίκελς, Φαν Ντε Μπος, Φαν Ος Ο., Μπρόνγκιν, Μπίναρ, Μέγκερινγκ, Μπουρμάγιερ, Φαν Ος Φ., Φαν Λααρ.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (73’ Κουτζαβασίλης), Αποστολόπουλος (61’ Κονσεϊσάο), Αραμπατζής (61’ Λίνο), Καρασαλίδης (73’ Παντίδης), Μαλεζάς (51’ Βερόν), Μπαλάφας, Ίβιτς (46΄ Καραντασιάδης), Αμπουμπακάρι (61’ Φωτάκης), Κουτσιανικούλης (61’ Σορλέν), Παπάζογλου, Αναστασάκος (61’ Φιλομένο).

Τρίτη ο Βιεϊρίνια

Κατά τα άλλα αύριο Τρίτη αναμένεται τελικά στο Ντόορβερθ της Ολλανδίας ο Πορτογάλος Βιεϊρίνια ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ και τον Σάντος στη συνέχεια να αναμένει πλέον μόνο τον Βίκτορ Βιτόλο μέσα στις επόμενες μέρες.

Η λύση του συμβολαίου του Ισπανού μέσου με την Ρασίνγκ Σανταντέρ είναι θέμα χρόνου κάτι που από την στιγμή που θα συμβεί θα ξεκινήσει το ταξίδι του για την Θεσσαλονίκη ή με την σειρά του για το Ντόορβερθ της Ολλανδίας ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ