ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Πεπέ: Το εκπληκτικό coreo προς τιμή του, πριν από τη μάχη της Πορτογαλίας με την Κροατία

A banner to former Portugal international, Pepe, is unfurled before the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Croatia at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Sept. 5, 2024. (AP Photo/Armando Franca)
A banner to former Portugal international, Pepe, is unfurled before the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Croatia at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Sept. 5, 2024. (AP Photo/Armando Franca) @2024 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Πέπε είπε αντίο στα γήπεδα στα 41 του χρόνια μετά από μία γεμάτη και πλούσια καριέρα και οι φίλοι της Πορτογαλίας βρήκαν έναν εντυπωσιακό τρόπο για να τον αποχαιρετήσουν στο πλαίσιο του αγώνα με την Κροατία για το Nations League.

Κόντρα στην Τουρκία στο πρόσφατο Euro, ο Πέπε έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και με αυτό το παράσημο στον ώμο είπε αντίο στο φίλαθλο κοινό στα 41 του χρόνια.

Ωστόσο, η σχέση που είχε αναπτύξει με αυτό ήταν τόσο έντονη και ιδιαίτερη που αποτυπώθηκε ανάγλυφα την Πέμπτη στο "Λουζ" της Λισσαβώνας, με τον 41χρονο παλαίμαχο πλέον ποδοσφαιριστή να τιμάται με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Πέπε τιμήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας πριν από την έναρξη του αγώνα με την Κροατία για το Nations League
Ο Πέπε τιμήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας πριν από την έναρξη του αγώνα με την Κροατία για το Nations League @2024 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας τού έδωσε μία συλλεκτική φανέλα με το Νο 3 στο μπροστινό μέρος της φανέλας και τον αριθμο 141 στην πλάτη, όσα και τα ματς που φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο από το 2007 μέχρι το 2024, ενώ το φίλαθλο κοινό της χώρας τού είπε αντίο με ένα φαντασμαγορικό 3d coreo, που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στον ίδιο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ