ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεπεισμένοι για πρόκριση

Πεπεισμένοι για πρόκριση
Παναθηναικος προπονηση

"Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα προκριθούμε" είπε ο Ιβανσιτς ενόψει Ρέιντζερς. Στην αποστολή ο Μανούτσο;

"Πεπεισμένοι ότι θα προκριθούμε"

Ο Αντρέας Ίβανσιτς με δηλώσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί ενώ δεν δίστασε να πει πως στην επόμενη φάση οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Βέντερ Βρέμης. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας:

" Η πυκνή χιονόπτωση ήταν ο λόγος που οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησής μας με τον Ατρόμητο. Το γήπεδο ήταν καλυμμένο και δεν μπορούσε να καθαριστεί μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης. Κανονικά θα έπρεπε να παίξουμε τη Δευτέρα, αλλά από τη στιγμή που έχουμε υποχρεώσεις για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αυτό δεν μπορούσε να καταστεί εφικτό.

Παίζουμε απέναντι στους Ρέιντζερς και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση, όπου κατά πάσα πιθανότητα, θα αντιμετωπίσουμε τη Βέρντερ Βρέμης.

Για μας τους Αυστριακούς θα πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για όλη την ομάδα θα είναι μια τεράστια πρόκληση. Πριν όμως θα πρέπει να αποκλείσουμε τους Ρέιντζερς…



".

Αλλαγές πάλι ο Πεσέιρο, στην αποστολή ο Μανούτσο;

Μετά το αναβληθέν ματς με τον Ατρόμητο τα πλάνα του Ζοσέ Πεσέιρο αλλάζουν και πάλι σε ότι αφορά τους εντεκα που θα ξεκινήσουν το ματς.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ντεμπούτο του Σπυρόπουλου αλλά και η επιστροφή του Νίνη στους αρχικούς 11, θα μετατεθούν, αφού κόντρα στους Σκωτσέζους θ΄αλλάξουν τα σχέδια του 48χρονου.

Οι Μάτος και Νίλσον που είχαν μείνει εκτός αποστολής στο Περιστέρι λογικά θα επιστρέψουν ενώ με αγωνία θα αναμένουμε τον παρτενέρ του Σαλπιγγίδη στην "γραμμή κρούσης" (και ενώ στο Περιστέρι προορίζονταν ο Παπαδόπουλος) αλλά και το γεγονός αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο "έτοιμος" Μανούτσο Γκονσάλβες.

Το πρόγραμμα του αγώνα με τους Ρέιντζερς

Ο Ζοσέ Πεσέιρο θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου την Τετάρτη στις 16.00 στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" ενώ δύο ώρες αργότερα, οι "πράσινοι" θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν απο το παιχνίδι στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο προπονητής των Ρέιντζερς, Γουόλτερ Σμιθ θα μιλήσει στα ΜΜΕ την ίδια μέρα στις 14.00 στο ξενοδοχείο Χίλτον, ενώ οι Σκωτσέζοι θα προπονηθούν στο "Απόστολος Νικολαϊδης" στις 19.00. Οι προπονήσεις των ομάδων θα είναι ανοικτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μόνο κατά το πρώτο τέταρτο της διάρκειας τους.

Ανακοίνωση για εισιτήρια με Ρέιντζερς και Ατρόμητο

" Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας, πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα σημεία διάθεσης εισιτηρίων και το τηλεφωνικό κέντρο, σήμερα 18.02.2008 θα παραμείνουν κλειστά.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που είναι χρήστες της ticket club μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με την Rangers μέσω internet (www.ticketclub.gr) με δυνατότητα παραλαβής μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Επιπλέον, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο που αναβλήθηκε, πως τα εισιτήρια θα ισχύσουν κανονικά για την ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Για την διάθεση επιπλέον εισιτηρίων του αγώνα αυτού, αλλά και για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση





".





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ