EUROPA LEAGUE

Περέν: "Έχουμε ελπίδες πρόκρισης"

Περέν: "Έχουμε ελπίδες πρόκρισης"
Αλέν Περέν

Την πεποίθηση του ότι η Σεντ Ετιέν μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ εξέφρασε ο Αλέν Περέν

" Διαθέτουμε το πλεονέκτημα πως αγωνιζόμαστε στην έδρα μας στο δεύτερο ματς. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για την πρόκριση αν και πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση", σχολίασε ο γιος στρατιωτικού που έχει βιώσει τα απίστευτα σκαμπανεβάσματα του ποδοσφαίρου.

" Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και προέρχεται από πολύ καλά αποτελέσματα. Έχει δυναστεύσει για περισσότερο από δέκα χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα που διαθέτει εξαιρετικούς Λατινοαμερικάνους παίκτες.

Τα παιχνίδια θα είναι κλειστά και σκληρά ενώ στην έδρα τους η ατμόσφαιρα είναι καυτή", ανέφερε ο Περέν, ο οποίος αποτέλεσε επιλογή του Νταμιέν Κομολί, με τον οποίο ήταν αμφότεροι στο παρελθόν συνεργάτες του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο αθλητικός διευθυντής των Πράσινων, που εκδιώχθηκε από την Τότεναμ για να λάβει το τιμόνι στο νέο πρότζεκτ της ομάδας της δυτικής Γαλλίας ήταν σαφής για την κλήρωση.

" Δεν θα είναι εύκολα για εμάς. Ο Ολυμπιακός πέρασε από έναν δύσκολο όμιλο με τις Μπενφίκα, Γαλατασαράι και Χέρτα. Είναι στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ξέρω πολύ καλά το γήπεδο τους και ότι η ατμόσφαιρα εκεί είναι ιδιαίτερα θερμή. Έχουμε το πλεονέκτημα να παίξουμε την πρόκρισή μας στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας"











TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ