ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Δεν συμμετείχε η Μπανκία στην αγορά του Μπέιλ"

Πέρεθ: "Δεν συμμετείχε η Μπανκία στην αγορά του Μπέιλ"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αρνήθηκε κατηγορηματικά την ανάμειξη της ισπανικής τράπεζας "Μπανκία" στη μεταγραφή ρεκόρ του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ.

Ο πρόεδρος των "μερένγκες" εξοργισμένος κατέστησε σαφές ότι ο πρώην κολοσσός, τον οποίον έσωσε η ισπανική κυβέρνηση από κατάρρευση, δεν συνέδραμε με οιονδήποτε τρόπο στην μεταγραφή των 100.000.000 ευρώ που πραγματοποίησε η Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι.

" Για πολλοστή φορά, δεν έχουμε κάνει καμία συμφωνία με κανένα οικονομικό οργανισμό. Το έχω πει κατ' επανάληψη. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου ξέρουν τι συμβαίνει και τι όχι. Η Μπανκία δεν πλήρωσε για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ, την ολοκληρώσαμε χρησιμοποιώντας τις δικές μας πηγές. Το δημοσιονομικό δελτίο έχει δημοσιευθεί και όλοι οι μέτοχοί μας έχουν αντίγραφό του.

Τώρα λένε ότι (σ.σ. η Μπανκία) μας βοήθησε, κάτι που είναι ψέμα. Η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε και ενοχλούμαι να μιλάω σχετικά με αυτό", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ είναι μία από τις επτά ισπανικές ομάδες, εις βάρος των οποίων θα διεξαχθεί έρευνα από την Κομισιόν για το αν έχουν εισπράξει παράνομες κρατικές επιχορηγήσεις.

Ο Πέρεθ προσέθεσε:" Όσον αφορά στη συνεργασία μας με τη Ciudad Deportivo (πρώην προπονητικό κέντρο) υπήρξε καταγγελία και ακολούθως έρευνα. Ήθελαν να μας βλάψουν, αλλά τίποτα δεν απεδείχθη. Αυτό συμβαίνει και τώρα."

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ