ΑΡΗΣ

Πέρεθ: "Είμαι απόλυτα έτοιμος"

Πέρεθ: "Είμαι απόλυτα έτοιμος"
New Image

Κουρασμένος αλλά και συνάμα χαμογελαστός έφτασε λίγο πριν την 1:00 μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης ο Άλεξ Πέρεθ

Ο 21χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε πως είναι χαρούμενός από την μεταγραφή του στον Άρη αλλά και έτοιμος να παίξει ακόμα και στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Αιγάλεω. Έκανε επίσης λόγο για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τον Ααρόν Εσκουντέρο από τον οποίο πληροφορήθηκε τα πάντα για τη νέα του ομάδα.
" Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης", ενώ έδειξε διαβασμένος για την νέα του ομάδα δηλώνοντας: " Έχω μάθει πολλά για τη νέα μου ομάδα, τον κόσμο της και γενικότερα την προσπάθεια που γίνεται".

Στη συνέχεια ο Πέρεθ αναφέρθηκε στον Άαρον Εσκοντέρο δηλώνοντας: " Ξέρω βέβαια πολύ καλά τον Εσκουντέρο με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Ρεάλ, ενώ ξέρω και τους υπόλοιπους Ισπανούς παίκτες, όπως και το νέο προπονητή (σ.σ. Κίκε Ερνάντεθ)", και επισήμανε: " Είναι θετικό για ένα ξένο παίκτη να έχει τόσους πολλούς συμπατριώτες του σε μία ξένη χώρα".

Όσο για την αγωνιστική του κατάσταση; " Πιστεύω ότι είμαι σε θέση να βοηθήσω άμεσα την ομάδα. Είμαι απόλυτα έτοιμος να παίξω ακόμα και στο επόμενο παιχνίδι εφόσον το επιλέξει ο προπονητής μου. Δεν έχω χάσει καμία προπόνηση το τελευταίο διάστημα και πιστεύω ότι είμαι σε θέση να προσφέρω.

Έχω όνειρα και φιλοδοξίες και έρχομαι στην Ελλάδα με στόχο να έχω μία πετυχημένη παρουσία με την νέα μου ομάδα. Πιστεύω να καταφέρω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους που έμαθα ότι είναι πολύ φανατικοί και αγαπούν υπερβολικά την ομάδα τους

".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ